19 de septiembre de 2019 19/9/19

Archivo de noticias de Fiestas en Alcoi - Abril 2014

Renfe habilita trens especials per a visitar Alcoi el Dia de les Entrades

Renfe habilita trens especials per a visitar Alcoi el Dia de les Entrades

ALCOI | FIESTAS - 1 de abril de 2014
L’Ajuntament d’Alcoi ha arribat a un acord amb Renfe per a promocionar les festes de Moros i Cristians. La iniciativa persegueix atraure a visitants per a que disfruten de les celebracions declarades d’Interés Turístic Internacional i per a això s’han dissenyat dues acc...

El castell de festes s’obre al públic aquest dilluns

ALCOI | FIESTAS - 17 de abril de 2014
El castell de festes, que durant els darrers dies ha estat objecte de treballs de condicionament per a acollir visitants, obrirà les seues portes aquest mateix dilluns. L’horari d’obertura al públic serà de 9 a 13 i de 17 a 20 hores, i està previst que es puga visitar del dia 21 fins al 30 d’abril, a excepció de diumenge 27. Tal i com ha trascendit, el preu de l’entrada per als visitants serà d’1 euro, si bé els menors de 16 anys no hauran de pagar res. Els diners, que recaptarà l’Associació de Sant Jordi, seran després destinats a sufra...
L’Assaig Solidari comptarà amb més de 300 assistents

L’Assaig Solidari comptarà amb més de 300 assistents

ALCOI | FIESTAS - 22 de abril de 2014
Més de 300 assistents de totes les edats participaran aquest dijous en una nova edició de l’Assaig Solidari previ a l’arribada de les festes de Moros i Cristians, una cita que enguany repetirà seu a la Filà Llana, i que tindrà lloc aquest dijous 24 d’abril a partir de les 2...
Subir