21 de septiembre de 2019 21/9/19

Archivo de noticias de Deportes en Alcoi - Abril 2014

El Centre d’Esports crea un circuit tancat per a entrenament ciclista

ALCOI | DEPORTES - 10 de abril de 2014
El Centre d’Esports ha col·laborat amb l’Escola de Ciclisme d’Alcoi, per tal d’habilitar una zona de la ciutat com a circuit d’entrenament per als joves ciclistes de la nostra ciutat. Des d’aquesta mateixa setmana, els dissabtes pel matí quedaran tancats al trànsit els carrers Societat Musical Nova d’Alcoi, Corporació Musical Primitiva i Músic Antonio Pérez Verdú, a la zona de l’Institut de Batoi, per a què els ciclistes puguen realitzar les seues sessions d’entrenament. El circuit consta d’aproximadament 800 metres...
II Torneo Fundació CD Alcoyano

II Torneo Fundació CD Alcoyano

ALCOI | DEPORTES - 14 de abril de 2014
El pasado sábado 12 de abril se disputó el segundo torneo Fundació CD Alcoyano, que reunió a 48 equipos divididos en las categorías Alevín, Benjamín, Prebenjamín 2006, Prebenjamín 2007 y Querubín. El colegio La Salle fue el encargado de ofrecer las instalaciones donde se celebró el tor...
El Centre d’Esports renova el tapís de gimnàstica rítmica

El Centre d’Esports renova el tapís de gimnàstica rítmica

ALCOI | DEPORTES - 15 de abril de 2014
El Centre d’Esports ha adquirit un nou tapís per a la pràctica de gimnàstica rítmica al pavelló del Poliesportiu Francisco Laporta. Es tracta d’un tapís en poliamida 100% amb pèl tallat suport de jute sintètic de 14x14 metres, amb greca de color roig. El tapís ha tingut un co...

Éxito en las Jornadas de fútbol de primavera organizadas por la Fundació CD Alcoyano

ALCOI | DEPORTES - 29 de abril de 2014
El pasado día 25 concluyeron las Jornadas de fútbol de primavera, un evento deportivo organizado por la Fundació CD Alcoyano, que buscan fomentar el compañerismo, la solidaridad, el respeto y por supuesto la buena deportividad. Tuvieron fecha desde el martes 22 hasta el viernes 25 de abril en la ciudad de Alcoy. Fueron unas jornadas donde todo el mundo disfruto, en días festivos, del buen tiempo y del fútbol, tuvo un gran éxito de asistencia, participaron 120 niños, entrenadores de la base y exjugadores del Alcoyano. En la entrega de los diplomas asistieron 3 jugadores del p...

Xiquets i xiquetes menors de 5 anys entraran de bades a les piscines

ALCOI | DEPORTES - 29 de abril de 2014
El Centre d’Esports ha introduït per a la temporada de bany d’enguany importants novetats relacionades amb els preus per als usuaris. La principal d’elles, el fet que l’accés dels xiquets i xiquetes menors de 5 anys a les piscines serà gratuït durant tot l’estiu. No és l’única rebaixa que experimentaran les entrades a les piscines : els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys es redueix l’import de l’entrada fins a 3 euros. A més, es mantindrà...
Subir