7 de diciembre de 2019 7/12/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Abril 2014

Tres noves exposicions dins el cicle estable d’arts plàstiques

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa a l’Ajuntament d’Alcoi les noves exposicions dins el cicle estable d’arts plàstiques de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. Tres noves mostres que continuen amb la dinàmica expositiva de la ciutat, i que permetran al públic local i als visitants acostar-se a l’obra de tres artistes alcoians: David Pastor, Josep Sou i Tomàs Ferrándiz. La primera de les mostres s’inaugura aquesta mateixa vesprada al Centre Ovidi Montllor; es tracta de l’exposició ‘Vermell 24&rsq...

El Calderón tanca el 2013 amb un balanç de 548.000 euros

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
El regidor de Cultura Paco Agulló ha presentat hui a la Comissió Informativa de Serveis a les Persones el balanç econòmic de la gestió del Teatre Calderón durant l’any 2013. La inversió municipal neta ascendeix a 548.297,75 euros, havent-se aconseguit rebaixar la inversió inicial de 641.813 euros en un total de 93.515 euros, gràcies als ingressos que ha generat la infrastructura en taquilles i cession de l’espai. El regidor ha subratllat que aquesta xifra suposa “una excel·lent notícia perquè demostra que es pot tindre una infrastructura teatral de prim...

Guanyador del lot de bibliografia local del Dia del Llibre

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
Hui, dia de Sant Jordi, la Xarxa de Biblioteques ha lliurat el premi d’un lot de llibres sobre Alcoi a l’únic participant a la ruta de les llibreries convocada amb motiu del passat Dia del Llibre: Ferran Montblanch Genís, estudiant de cinquè curs del CEIP Sant Vicent, ha estat el guanyador. Per primera vegada, dins els actes per celebrar el passat 3 d’abril el Dia del Llibre a Alcoi es va realitzar una convocatòria consistent a recórrer les 12 llibreries alcoianes participants per conèixer els establiments: a cada llibreria es col·locaria un segell a la targ...

Setmana per a la Llengua 2014

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
Del 5 al 14 de maig es celebrarà la Setmana de la Llengua 2014 amb diversos actes al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. El dijous 8, hi haurà l'actuació dels alcoians Jordi Gil & Munchaüsen Band. Tindrà lloc a les 20h a la Cafeteria del Campus. Com els darrers anys, també hi haurà una lectura col·lectiva de poemes a càrrec de la Universitat Sènior UPV del Campus d'Alcoi, en una de les experiències gratificants que aquest col·lectiu porten a terme i que enguany faran el divendres 9. Tindrà lloc a les 17h al Salò de Graus "Roberto García...
Subir