17 de noviembre de 2019 17/11/19

Archivo de noticias de Urbanismo e infraestructuras en Alcoi - Diciembre 2014

Obres d’adequació de l’eixida d’emergència del Centre de Majors La Plaça

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
La regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme les obres d’adequació del Pla d’Emergència del Centre de Majors de la Plaça d’Espanya, aconseguint per fi dotar a les dependències d’una eixida d’emergència que va ser ocupada en el seu moment amb la construcció de l’Edifici Galatea. Quan es va dur a terme la rehabilitació de les instal.lacions del Centre de Majors es va preveure que les eixides donaren a la zona del pont del Viaducte, però amb la construcció de l’edifici esmentat van quedar inutilit...

Aprobada la nueva ordenanza de ocupación de dominio público

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
El Ayuntamiento de Alcoi aprobó el pasado pleno la nueva Ordenanza de Ocupación de Dominio Público, que es la que trata la colocación de las terrazas de los establecimientos hosteleros en la calle. Esta ordenanza no difiere en grandes rasgos de la primera que se presentó, pero sí facilita que muchos establecimientos puedan legalizar su situación, ya que en la anterior versión había condicionados que lo impedían. Con las modificaciones realizadas, al igual que cada negocio de hostelería tiene un cartel en el interior donde habla del aforo legal del local, ahora también es...

Obres de condicionament i millora del talús del Barranquet de Soler

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
Al llarg d’aquesta setmana finalitzaran els treballs de neteja i condicionament del talús existent junt al Barranquet de Soler, entre els carrers Mossén Cirilo Tormo i Els Llençols. Es tracta d’una zona on creix la vegetació sense control i on els veïns havien denunciat els problemes que generava, que fins i tot ha arribat a provocar algun incendi perillós per les propietats adjuntes. El pressupost d’aquesta intervenció és de 7.423,84 euros, i ha consistit al desbrossament de la zona de canyís i la impermeabilització de la superfície amb una capa de cime...

El Centro de la ciudad será zona prioritaria de peatones

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
El Ayuntamiento de Alcoi pondrá en marcha de forma inminente una serie de medidas para convertir el núcleo histórico de la ciudad en una zona donde los peatones tengan la prioridad frente a los vehículos motorizados. Las medidas impulsadas son fruto de la reunión entre los representantes municipales, la Asociación de Vecinos del Centro y la Asociación de Comerciantes AlCentro, y que también contó con la presencia de todos los grupos políticos del consistorio alcoyano. En el encuentro, los vecinos y comerciantes presentaron un documento con diferentes medidas consensuadas por ambas...

La fibra òptica arriba ja als polígons industrials

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
Telefónica està desenvolupant a Alcoi un important pla per instal·lar fibra òptica a tot el nucli urbà, permetent l’accés a internet d’alta velocitat a tots els barris i també a les àrees industrials. A hores d’ara, l’empresa ja ha desplegat la fibra en un 84% de les unitats immobiliàries projectades al seu pla, arribant als polígons industrials de Cotes Baixes, Cotes Altes, Santiago Payá, El Clérigo, Alcoi Sud, La Beniata i Sant Benet. En total, Telefonica inverteix al voltant de 5,5 milions d’euros a Alcoi per convertir-se en la primera ci...

Inversió per millorar l’eficiència energètica del Centre Cultural i Font Roja Natura

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi ha portat a terme una sèrie d’actuacions per millorar l’eficiència energètica a dos edificis municipals: el Centre Cultural "Mario Silvestre" i l’edifici Font Roja Natura, dins el Pla d’Actuacions d’Energia Sostenible (PAES). A principis de 2014, i en el marc estratègic del PAES, el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi a través de l’empresa Innovasem Ingenieros SL va realitzar les Certificacions Energètiques tant de l’edifici Font Roja Natura ...

Hui comencen a aplicar-se les mesures de peatonalització del Centre

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
L'Ajuntament d'Alcoi posa hui en marxa les mesures per a convertir el nucli històric de la ciutat en una zona on els vianants tinguen la prioritat front als vehicles motoritzats. Com ja es va indicar, aquestes mesures són fruït de la reunió entre els representants municipals dels diferents partits polítics, l'Associació de Veïns del Centre i l'Associació de Comerciants AlCentro, després d’una reunió en què els veïns i comerciants van presentar un document amb diferents mesures consensuades per les dues parts per a aconseguir convertir el Centre de la ciutat en un barri mé...

Más de 10.000 euros en inversiones para las instalaciones deportivas municipales

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
El Centre d’Esports d’Alcoi ha llevado a cabo una serie de actuaciones para mejorar las instalaciones deportivas municipales. El importe total de las inversiones asciende a 10.611,70 euros. En el Polideportivo Francisco Laporta se ha ampliado la sala de artes marciales. Este mismo fin de semana se estrenó la ampliación con una competición de judo, en la jornada de los Jocs Esportius. El importe total de esta inversión ha sido de 5.320,37 euros. También se han adquirido nuevas máquinas para el gimnasio de este polideportivo; concretamente dos bicicletas indo...

L’Ajuntament inverteix 335.000 euros en millores del polígon industrial Cotes Baixes

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
Recentment han començat al polígon industrial Cotes Baixes unes obres que es van acordar al Consell Econòmic i Social. Les millores consisteixen a l’adequació del marge que hi ha entre la vorera i el mur de les empreses; també es condicionarà l’aparcament per a vehicles pesats que estarà ubicat on van estar instal·lades les aules prefabricades durant les obres de l’Institut de Batoi. I així mateix, està netejant-se tot el polígon, es millorarà la senyalització i s’habilitarà la unió del carrer A amb el C. El pressupost és de 75.000 euros. L&rs...
Subir