21 de noviembre de 2019 21/11/19

Archivo de noticias de Deportes en Alcoi - Diciembre 2014

Un 25% más de inscritos en la Media Maratón de Alcoy

Un 25% más de inscritos en la Media Maratón de Alcoy

ALCOI | DEPORTES
El miércoles 3 de diciembre se clausurará el periodo de inscripciones para uno de los referentes deportivos de la ciudad de Alcoy, la IV edición de la Media Maratón de Alcoy Unión Alcoyana Seguros, la prueba que tendrá operativas las inscripciones en su formato online hasta las 23:59 del mi...

Protecció Civil i Policia Local ultimen l’ampli dispositiu per a la Mitja Marató

ALCOI | DEPORTES
La Mitja Marató d’Alcoi-La Unión Alcoyana ultima tots els preparatius, amb més de 1.500 corredors que prendran part d’aquesta multitudinària prova que es consolida en el calendari atlètic alcoià i valencià. A falta encara d’algunes hores per tancar el termini d’inscripció, es tracta d’un 20% més de corredors que l’any passat, en què van participar al voltant de 1.200 atletes, el que denota la gran progressió que està tenint la prova des que es va establir l’actual format. En quant a efectius, s’ha coordinat un ampli despleg...
Més de 700 inscrits a la Sant Silvestre

Més de 700 inscrits a la Sant Silvestre

ALCOI | DEPORTES
Acabat el termini d’inscripció a la Sant Silvestre, la cursa popular que demà dimecres 31 de desembre per la vesprada servirà per acomiadar l’any amb esport i bon ambient. Una vegada acabat el termini, s’ha rebut la inscripció de més de 150 xiquets i xiquetes i aproximadame...
Subir