15 de noviembre de 2019 15/11/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Diciembre 2014

Inaugurada la mostra de Miguel Navarro a Alcoi

Inaugurada la mostra de Miguel Navarro a Alcoi

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
 L'escultor de Mislata ha obert, hui dijous, a la Llotja Sant Jordi, les portes de la seua primera exposició a la capital de l'alcoià. Navarro mai havia exposat a Alcoi i ha declarat que, per ell, s'ha convertit en un lloc molt especial. L'escultor ha estat aquestos dies preparant, montant i d...

La Biblioteca Central mostra una col·lecció de postals de Nadal d’Antonio Revert

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
El conegut escriptor alcoià Antonio Revert Cortés va dipositar al juliol de 2013 la seua valuosa biblioteca personal en la nostra Biblioteca Municipal d’Alcoi, amb més de 610 títols. A més, el seu fons personal també alberga una interessant col·lecció de nadales o felicitacions nadalenques il·lustrades per diversos artistes alcoians, com ara Ramón Castañer, Enric Solbes, Arjona, Mario Candela Vicedo, Llorens Ferri i Saura Llorens, entre d’altres. Encara que hui en dia la tecnologia ha desbancat aquestes tradicionals felicitacions nadalenques pels missatges via...
Subir