21 de septiembre de 2019 21/9/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Diciembre 2014

Donacions de fotografies i fons bibliogràfics al Museu Arqueològic

Donacions de fotografies i fons bibliogràfics al Museu Arqueològic

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 4 de diciembre de 2014
El Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó ha rebut en les darreres setmanes dues importants donacions: un fons de 303 fotografies de Josep Tormo Colomina, i un lot de publicacions i altres impresos de l’erudit valencià Nicolau Primitiu Gómez, que ha estat donat per les pròpies ...
Inaugurada la mostra de Miguel Navarro a Alcoi

Inaugurada la mostra de Miguel Navarro a Alcoi

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 4 de diciembre de 2014
 L'escultor de Mislata ha obert, hui dijous, a la Llotja Sant Jordi, les portes de la seua primera exposició a la capital de l'alcoià. Navarro mai havia exposat a Alcoi i ha declarat que, per ell, s'ha convertit en un lloc molt especial. L'escultor ha estat aquestos dies preparant, montant i d...
Alcoi enceta el Nadal amb un cicle de conferències sobre les festes i les tradicions

Alcoi enceta el Nadal amb un cicle de conferències sobre les festes i les tradicions

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 10 de diciembre de 2014
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant l’Arxiu Municipal, ha organitzat un cicle de conferències com a preàmbul de l’arribada de les principals celebracions nadalenques a la ciutat, per tal de difondre festes i tradicions arrelades al costumari popu...
Música als Ponts tanca la primera edició amb el concert dels tres guanyadors

Música als Ponts tanca la primera edició amb el concert dels tres guanyadors

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 11 de diciembre de 2014
L'activitat Música als Ponts, impulsada per l'associació Som Música i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi, tanca la seua primera edició demà divendres 12 de desembre amb un concert a la Plaça de Dins a les 19 hores. La primera part d'aquesta iniciativa consistia a què ...
Juan Francisco Picó presenta en la UPV su libro sobre el Puente de San Jorge

Juan Francisco Picó presenta en la UPV su libro sobre el Puente de San Jorge

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 12 de diciembre de 2014
El Profesor del Departamento de Composición Arquitectónica del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Don Juan Francisco Picó Silvestre, presentó anoche en un abarrotado Salón de Grados Roberto García Payá del Campus d’Alcoi de la UPV, el libro “El Pu...

La Biblioteca Central mostra una col·lecció de postals de Nadal d’Antonio Revert

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 12 de diciembre de 2014
El conegut escriptor alcoià Antonio Revert Cortés va dipositar al juliol de 2013 la seua valuosa biblioteca personal en la nostra Biblioteca Municipal d’Alcoi, amb més de 610 títols. A més, el seu fons personal també alberga una interessant col·lecció de nadales o felicitacions nadalenques il·lustrades per diversos artistes alcoians, com ara Ramón Castañer, Enric Solbes, Arjona, Mario Candela Vicedo, Llorens Ferri i Saura Llorens, entre d’altres. Encara que hui en dia la tecnologia ha desbancat aquestes tradicionals felicitacions nadalenques pels missatges via...
Concierto de Navidad a cargo del Coro de la Universitat Sènior

Concierto de Navidad a cargo del Coro de la Universitat Sènior

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 17 de diciembre de 2014
El próximo lunes, 22 de diciembre a las 20.00h tendrá lugar en la Sala Multiusos del campus, el Concierto de Navidad que ofrecerá el Coro de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV, dirigido por Àngel Lluís Ferrando Morales. Coro de la Universitat Sènior...
El Salt present a un congrés internacional de ciències prehistòriques

El Salt present a un congrés internacional de ciències prehistòriques

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 26 de diciembre de 2014
El passat mes de setembre es va celebrar a Burgos el XVII Congreso de la Unión Internacional de Ciencias Pre y Protohistóricas, en què l’equip liderat pels arqueòlegs Bertila Galván i Cristo Hernández, de la universitat canària de La Laguna, van presentar tota la informació sobre el...
Subir