18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Agricultura en Alcoi - Diciembre 2014

Curs sobre la indústria alimentària i polítiques agrícoles

Curs sobre la indústria alimentària i polítiques agrícoles

ALCOI | AGRICULTURA - 3 de diciembre de 2014
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi ha convocat per al dissabte dia 13 de desembre el curs "El negoci del menjar. Qui controla la nostra alimentació", impartit per la periodista i investigadora en polítiques agrícoles i alimentàries Esther Vivas. Es tracta d&rsquo...

Medi Ambient trau a concurs l’aprofitament del pasturatge pel Carrascal

ALCOI | AGRICULTURA - 16 de diciembre de 2014
La regidoria de Medi Ambient ha tret a concurs el plec de prescripcions tècniques per a l’adjudicació de l’aprofitament de pasturatges a les forest d’utilitat pública de Sant Antoni. La intenció d’aquest projecte és que s’instal·le un ramat de cabres o ovelles a la zona, que puga pasturar per àrees de tallafoc, i que així actue en prevenció d’incendis. El plec inclou a més l’ús per part del beneficiari del corral que fa cinc anys va construir la conselleria de Medi Ambient als terrenys del Mas de Nyego, de propietat municipal. L&r...
Subir