19 de septiembre de 2019 19/9/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Alcoi - Noviembre 2014

Medi Ambient constata l’àmplia presència de tortugues autòctones al primer tram del riu Serpis

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 5 de noviembre de 2014
Dins del marc del Projecte Rius de conservació i millora dels rius i els espais fluvials del terme municipal d’Alcoi que l’Ajuntament d’Alcoi i els voluntaris de la Fundació Limne venen duent a terme des de l‘any 2012, durant aquest estiu es va realitzar una campanya per a controlar la població de la tortuga de Florida (Trachemys scripta elegans), espècie exòtica invasora dels nostres rius i llacs, al Paratge Natural del Racó de Sant Bonaventura-Els Canalons. Durant els dos últims mesos, ampliant aquesta actuació, s’ha dut a terme un projecte de seguime...
“La vuelta a la Mariola” descubre los buitres del proyecto Canyet en Alcoy

“La vuelta a la Mariola” descubre los buitres del proyecto Canyet en Alcoy

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 14 de noviembre de 2014
Los buitres del proyecto Canyet serán los protagonistas de la tercera ruta de “La vuelta a la Mariola” este próximo domingo, 16 de noviembre a partir de las 9.30 h. De esta forma, los treinta asistentes, que completaron las plazas disponibles en tan sólo tres días, podrán conocer...
Millores al Paratge Natural Municipal del Racó de Sant Bonaventura-Canalons

Millores al Paratge Natural Municipal del Racó de Sant Bonaventura-Canalons

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 24 de noviembre de 2014
L’Ajuntament d’Alcoi, a través d’una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant en la Convocatòria d’Ajudes per a la Conservació i Millora dels Paratges Naturals Municipals de la província d’Alacant, ha construït dos estanys artificials per a la cons...
Subir