7 de diciembre de 2019 7/12/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Alcoi - Noviembre 2014

La biennal Art Nostre arriba a Alcoi

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
 Aquesta vesprada a les 20 hores s’inaugura a la capella de l’Antic Asil del Camí la mostra que recull les obres seleccionades per a la IV edició de la Biennal Art Nostre, que organitza la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. El públic alcoià tindrà al seu abast una exposició itinerant que ha visitat ja diverses localitats de les nostres comarques, i que reuneix obres d’un total de 23 artistes plàstics. La mostra es podrà visitar fins el proper 28 de novembre en horari de 17.30 a 20.30 hores, de dilluns a divendres. Tal i com explica el regidor de ...

L’exposició sobre l’Hospital Sueconoruec arriba a Vinaròs

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
L’exposició pictórica elaborada pel pintor Antoni Miró sobre la història de l’Hospital Sueconoruec d’Alcoi basada en fotografies originals de l’època s’exhibeix des del passat divendres i fins al 3 de gener a la seu de la Fundació Caixa Vinaròs, a aquesta localitat del Baix Maestrat. La mostra es va inaugurar divendres amb la presència de l’artista Antoni Miró i l’historiador Àngel Beneito, comissari de la mostra i autor dels textos que acompanyen les pintures; també van acudir el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’A...

L’obra guanyadora del Ciutat d’Alcoi de Teatre, estrenada a Buenos Aires

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
L’obra que va guanyar la passada edició del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, ‘Adéu encara’ de la companyia L’Hongaresa, ha estat estrenada recentment a Buenos Aires en la seua versió en castellà gràcies a una coproducció entre la companyia valenciana i la sala Teatro El Extranjero de la capital argentina. El muntatge va estar en cartell entre els dies 16 i 19 d’octubre, sota la codirecció del valencià Xavo Giménez i l’argentí Mariano Stolkiner, i va rebre una excel·lent resposta tant del públic que va omplir el teatre en totes les...

El aceite y el cine protagonistas en la Semana de la Ciencia

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
Dos actividades bien diferentes han ocupado hoy la programación de la Semana de la Ciencia 2014, por una parte, en el Arxiu Municipal de Muro y con la colaboración de la Mancomunitat de L’Alcoià i el Comtat, se ha realizado una charla y posterior degustación de aceite de oliva “Masía el Altet” a cargo de Don José Luis Aleixandre, Catedrático de Enología y Director del Máster Internacional Vintage de la UPV. Mientras tanto, en el Salón de Grados Roberto Payá del Campus d’Alcoi de la UPV, y de la mano de Don Virgilio Colomina Francés, Crítico de Ci...

Don Juan Ignacio Cirac Premio Príncipe de Asturias en Alcoy

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La programación de la Semana de la Ciencia 2014, nos ha permitido hoy, disfrutar de un Premio Príncipe de Asturias, el Salón de Grados Roberto García Payá, se ha vuelto a llenar, como viene siendo habitual, para escuchar, esta vez a Don Juan Ignacio Cirac y su conferencia sobre física cuántica titulada: “Del gato Schödinger al ordenador del futuro”. El Rector, Don Francisco J. Mora también ha asistido acompañado por Doña Georgina Blanes y parte del claustro de profesores del Campus d’Alcoi de la UPV. Breve reseña: Don Juan Ignac...

Armónica Alcoyana, Cofradía del Santísimo Cristo Agonizante y Filà Abencerrajes acompanyaran als Reis Mags

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La Regidoria de Festes ha anunciat les entitats que enguany acompanyaran a Ses Magestats els Reis Mags d’Orient en la seua arribada a Alcoi. Es tracta de la Filà Abencerrajes, la Cofradía del Santísimo Cristo Agonizante i l’Armónica Alcoyana. Cal destacar que l’orquestra de plectre Armónica Alcoyana celebra el 2015 el seu centenari, una efemèrides que vol estrenar amb aquesta participació a la Cavalcada. La comfraria, per la seua banda, compleix enguany 50 anys i aquesta fita vindria a culminar els actes. I també per als Abencerrajes es tracta d’una d...

La Mostra de Cinema Social se consolida en Alcoi

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La II Mostra de Cinema Social Ciutat d’Alcoi cerró el lunes su segunda edición con mucho público y muy buenas críticas por parte de los asistentes. Más de 300 personas han pasado por este evento desde el lunes 11 de noviembre, con la proyección de 30 piezas audiovisuales entre cortos de todo el mundo y el largometraje de David Valero 'Los imposibles'. Aparte de las proyecciones, la Muestra también realizó el lunes una mesa redonda con profesionales del cine para intercambiar opiniones, preguntas y crear una diálogo atractivo entre los "narradores de historias" y el público c...

La programació estable d’arts plàstiques s’amplia a cinc espais

ALCOI | CULTURA Y ESPECTÁCULOS
La Regidoria de Cultura continua mantenint una ambiciosa programació estable d’exposicions plàstiques, amb l’organització d’un cicle que ofereix diferents propostes de dos mesos de durada a espais de la ciutat. La passada temporada el cicle comptava amb tres espais: Casal-Centre Ovidi Montllor, Àgora i Llotja Sant Jordi. En el passat cicle, primer d’aquesta temporada, ja es va sumar el Centre Cultural ‘Mario Silvestre’. I ara, a partir de la propera setmana, es posa en marxa un nou cicle que comptarà ja amb cinc espais expositius, ja que el Club d&rs...
Subir