19 de septiembre de 2019 19/9/19

Archivo de noticias de Urbanismo e infraestructuras en Alcoi - Septiembre 2013

L’Ajuntament prepara quatre noves denominacions de carrers i espais públics

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 4 de septiembre de 2013
L’Ajuntament d’Alcoi està preparant quatre denominacions de carrers i espais públics d’Alcoi. Es tracta dels carrers Els Tints i Joan Fuster, el passeig Juana Moreno i la plaça Vicent Andrés Estellés, que seran aprovats pròximament per la Junta de Govern Local. Segons el regidor de Política Lingüística Jordi Tormo, “amb aquestes noves denominacions el que volem és consolidar topònims com Els Tints, recordar a persones tan coneguts i apreciades com Juana Moreno “La Canastera” i reconèixer a figures tan destacades de la cultura valencian...
Nous bancs a Espronceda, l’avinguda d’Elx i la Portalà

Nous bancs a Espronceda, l’avinguda d’Elx i la Portalà

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 5 de septiembre de 2013
La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi està instal·lant aquest matí nous bancs a tres zones de la ciutat: al carrer Espronceda, al primer tram de l’Avinguda d’Elx i a l’àrea de la Portalà. Els bancs no han hagut d’adquirir-se, sinó q...
Obres per reparar els col·lectors de la seu de Serveis Socials del carrer Isabel II

Obres per reparar els col·lectors de la seu de Serveis Socials del carrer Isabel II

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 12 de septiembre de 2013
Des de dilluns s’estan a portant a terme unes obres de reparació dels col·lectors al palauet del carrer Isabel II, una de les seus de Serveis Socials d’Alcoi. Es tracta d’una actuació que restava pendent després que l’edifici fóra restaurat, i que en el seu moment l&r...

Comencen les obres de reparació dels desperfectes a l’aparcament de la Rosaleda

ALCOI | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS - 20 de septiembre de 2013
El passat 9 de setembre es van iniciar els treballs per a la reparació de les deficiències del pàrquing de la Rosaleda, després que l’UTE responsable d’aquesta infrastructura, formada per les empreses Ortiz e Hijos i Auplasa, haja accedit a fer front a aquesta actuació arran de la sanció interposada per l’Ajuntament d’Alcoi. Al Ple ordinari del passat mes de juliol es va resoldre iniciar l’expedient sancionador a l’empresa concessionària, com a conseqüència del lamentable estat en què es troben les instal·lacions per una absoluta falta ...
Subir