22 de septiembre de 2019 22/9/19

Archivo de noticias de Turismo en Alcoi - Septiembre 2013

Els organitzadors de congressos es reuneixen a Alcoi

Els organitzadors de congressos es reuneixen a Alcoi

ALCOI | TURISMO - 27 de septiembre de 2013
Les Organitzadors Professionals de Congressos (OPC) de la Comunitat Valenciana s'han reunit en l'Oficina de Turisme d'Alcoi aquest mes de setembre, dins dels encontres que realitzen amb caràcter periòdic en diferents llocs de la geografia valenciana. Aquesta agrupació empresarial integrada din...
Més de 500 persones van gaudir del Dia Mundial del Turisme

Més de 500 persones van gaudir del Dia Mundial del Turisme

ALCOI | TURISMO - 30 de septiembre de 2013
El passat dissabte Alcoi va celebrar el Dia Mundial del Turisme on un total de 547 persones van gaudir de les diferents activitats que va preparar la Regidoria de Turisme amb la col·laboració del Museu Provincial de Bombers- MUBOMA, y el Museu Alcoià de la Festa-MAF. Les portes obertes...
Subir