18 de septiembre de 2019 18/9/19

Archivo de noticias de Sociedad en Alcoi - Septiembre 2013

L’Ajuntament concursa el nou servei de prevenció de l’aparició de vectors

ALCOI | SOCIEDAD - 2 de septiembre de 2013
L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa la licitació per a la contractació del nou servei de desratització, desratolinització, desinsectació, desinfecció, lluita contra paneroles, processionària del pi i insectes en el terme municipal. Aquest és un servei que estava prestant-se fora de concurs, ja que l’última adjudicació va acabar en 2009. Segons el regidor de Medi Ambient Jordi Tormo, “amb la nova licitació regulem la prestació d’aquest servei a Alcoi, servei que venia prestant-se sense haver-se concursat des del 2009. El nou adjudicatari passarà ...

Alcoi s’estalviarà més d’un 25% a l’any en electricitat

ALCOI | SOCIEDAD - 3 de septiembre de 2013
La ciutat d’Alcoi culminarà aquest mes de setembre el procés de canvi a una nova companyia elèctrica, que suposarà un estalvi de 273.427 euros a l’any en electricitat, el que representa més d’un 25% anual. Es tracta d’un intens treball que s’ha portat a terme des de la Regidoria de Compres i Contractació i el Servei Elèctric de l’Ajuntament, i que ha consistit bàsicament en el pas de l’empresa comercialitzadora, d’Iberdrola a Gas Natural-Fenosa, i la consegüent substitució dels vora 200 comptadors de l’Ajuntament. Segon...

El Bus de la Festa tanca l’estiu amb més de 450 usuaris

ALCOI | SOCIEDAD - 13 de septiembre de 2013
La Regidoria de Joventut ha tancat el primer Bus de la Festa d'Alcoi amb un total de 459 places venudes per les 4 festes a les que s'ha desplaçat el servei donant una proposta d'oci als joves alcoians els mesos de juliol, agost i setembre. La iniciativa que es va posar en marxa veient la gran demanda que ja hi havia a altres poblacions de la comarca i les pròpies peticions formulades per joves alcoians ha superat totes les previsions i, en gairebé totes les festes hi ha hagut més demanda de joves que volien fer ús del servei que places disponibles. Joventut va preveure tres eix...
L’ONCE dedica un cupó a l’associacionisme veïnal

L’ONCE dedica un cupó a l’associacionisme veïnal

ALCOI | SOCIEDAD - 13 de septiembre de 2013
L’Organización Nacional de Ciegos Españoles ha dedicat el cupó del seu sorteig de diumenge a les associacions veïnals, reconeixent la tasca que aquest moviment ha tingut en la nostra societat al llarg de les darreres dècades. Al cupó figura el logo de la Confederación Estatal de Asoc...

Ronda de reunions amb les associacions veïnals per tractar els canvis al bus

ALCOI | SOCIEDAD - 16 de septiembre de 2013
La Regidoria de Mobilitat ha convocat a les diferents associacions de veïns i veïnes de la ciutat a diferents reunions per a tractar els canvis que s’aplicaran al servei urbà d’autobusos a partir del proper 18 d’octubre. La primera de les reunions tindrà lloc aquesta mateixa vesprada a les 19 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament, i a ella estan convocats els representants de les associacions del Centre, Viaducte, Sant Pancraç, Font Roja-Zona Alta i Partidor. La següent trobada serà dimecres a la mateixa hora i lloc, amb les entitats veïnals d’Eixampl...

L’Ajuntament d’Alcoi prepara una sèrie d’actes per commemorar el 75é aniversari dels bombardejos sobre la ciutat

ALCOI | SOCIEDAD - 16 de septiembre de 2013
El divendres dia 20 de setembre és compleixen 75 anys dels primer bombardeig sobre Alcoi, el qual va causar la mort de 15 víctimes. En aquest context, l’Ajuntament d’Alcoi està preparant una sèrie d’actes per recordar aquests esdeveniments i que tindran lloc aquest cap de setmana. Segons el regidor de Cooperació, Solidaritat i Pau Jordi Tormo, “es tracta d’activitats que presentarem aquesta setmana i que estan dirigides a la població jove i adulta per recordar a les víctimes dels bombardejos i recuperar així una part molt important de la nostra memòria...
Deu noves pistoles per a la Policia Local

Deu noves pistoles per a la Policia Local

ALCOI | SOCIEDAD - 19 de septiembre de 2013
La Regidoria de Seguretat ha formalitzat l’adquisició de deu noves pistoles per als agents de la Policia Local. Es tracta de deu armes fabricades per HK (filial de l’anglesa British Aerospace) del model USP Compact III, que vindran a reemplaçar als revòlvers dels anys 90 que utilit...

La Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi organitzen una jornada sobre transferència de coneixement i innovació

ALCOI | SOCIEDAD - 23 de septiembre de 2013
La Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi han organitzat una jornada sobre transferència del coneixement i innovació que tindrà lloc el proper 27 de setembre a partir de les 9.30 hores en l’Estació Científica Font Roja Natura i que comptarà amb la participació d’un nodrit grup d’investigadors de la universitat alacantina. La presentació de la jornada correrà a càrrec de l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, de la Vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA Amparo Navarro, i del Coordinador de la ...

Semana de la lactancia materna

ALCOI | SOCIEDAD - 30 de septiembre de 2013
WABA quiere crear conciencia de la importancia de la "consejería entre pares" para apoyar a las madres para iniciar y mantener la lactancia materna. La "consejería entre pares", también conocida en el ámbito de la lactancia como el "apoyo madre a madre", consiste en la ayuda a personas en una situación determinada, en este caso madres que desean amamantar a sus hijos, que son ayudadas en su empeño por otras personas en su misma situación o que han pasado por ella, en nuestro caso "asesoras de lactancia", madres con experiencia propia en amamantar y formación adecuada. ...
Subir