21 de septiembre de 2019 21/9/19

Archivo de noticias de Política en Alcoi - Septiembre 2013

L’Ajuntament amplia les ajudes d’emergència per a les famílies amb dificultats "mentre Conselleria les retalla"

ALCOI | POLÍTICA - 4 de septiembre de 2013
L’Ajuntament d’Alcoi ha ampliat la partida pressupostària destinada a ajudes d’emergència per a les persones que estan patint les pitjors conseqüències de la crisi econòmica, alhora que la Conselleria ha retallat encara més l’aportació per a Serveis Socials d’Alcoi. Si al Pressupost Municipal d’enguany ja s’havia ampliat el total fins a 350.000 euros, la situació de demanda ha generat que siga necessari ampliar en 100.000 euros més aquest apartat, per tal d’oferir cobertura a aquelles famílies que estan passant per moments més delic...

Taula redona amb els portaveus progressistes de les Corts

ALCOI | POLÍTICA - 25 de septiembre de 2013
Demà dijous l’Àgora acollirà la taula redona ‘Un Estatut per a una situació de crisi’, que comptarà amb la participació dels portaveus a les Corts Valencianes dels tres partits progressistes amb representació autonòmica: Antonio Torres, síndic del PSPV-PSOE, Enric Morera, síndic de Compromís; i Marga Sanz, síndica d’EUPV. El col·loqui estarà moderat pel periodista alcoià Juan Enrique Ruiz. Aquesta activitat servirà com a cloenda de les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura al voltant del cicle ‘La Transició democràtica al...
Reestructuració interna del Govern municipal

Jordi Martínez assumeix la Regidoria d’Obres i Serveis i Natxo Gómez estarà al front de Seguretat

ALCOI | POLÍTICA - 27 de septiembre de 2013
El fins ara regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi Jordi Martínez deixa aquesta àrea per encarregar-se d’Obres i Serveis, intercanviant amb Natxo Gómez les seues funcions al capdavant d’aquestes àrees. Amb aquesta reestructuració interna el Govern d’Alcoi vol encetar una nova etapa en aquestes dos àrees, especialment en el que respecta a Seguretat, una Regidoria que ha deparat dos anys ben complicats al seu titular i que després de notables esforços des que va ser assumida deixa un bagatge ben positiu en la gestió, prenent mesures difíci...
Subir