19 de septiembre de 2019 19/9/19

Archivo de noticias de Medio Ambiente en Alcoi - Septiembre 2013

L’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa un sistema integral de gestió de piles

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 17 de septiembre de 2013
L’Ajuntament d’Alcoi acaba de posar en marxa un sistema de gestió de piles i acumuladors d’energia a través del conveni subscrit recentment amb la Fundació per a la Gestió Mediambiental de Piles (Ecopilas), entitat autoritzada per a la gestió de piles i acumuladors d’energia a l’espai valencià. El Reial Decret 106/2008 va regular la responsabilitat dels fabricants i productors de piles per garantir l’arreplegada i gestió dels residus de piles una vegada utilitzades. En aquest marc, el conveni recentment signat per l’Ajuntament d&rsquo...

Vora 250 persones marxaran ‘Amb bici per la Via Verda’

ALCOI | MEDIO AMBIENTE - 27 de septiembre de 2013
Al voltant de 250 persones inscrites entre totes les poblacions que coorganitzen l’activitat ‘Amb bici per la Via Verda’ prendran part de la marxa que, un any més, recorrerà l’antic traçat del ‘Tren dels Anglesos’ que unia les poblacions de les nostres comarques amb el Grau de Gandia. El recorregut, un any més, discorre entre Alcoi i Vilallonga, permetent als participants gaudir d’una prova no competitiva a través d’un impressionant paisatge fluvial. L’eixida d’aquesta marxa cicloturista adreçada a tots els públics s...
Subir