21 de septiembre de 2019 21/9/19

Archivo de noticias de Empleo en Alcoi - Septiembre 2013

El Programa d'Ocupació Jove 2013 torna amb noves activitats

ALCOI | EMPLEO - 9 de septiembre de 2013
El Programa d'Ocupació Jove 2013 de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi torna este mes de setembre amb noves activitats per a ajudar als joves alcoians en la recerca de feina. Després del taller de videocurrículum i el curs de 4 dies de recerca de feina de forma diferent, la regidoria torna a programar tallers per a què els joves que han finalitzat la seua formació al juny o aquells que encara no han participat puguen aprendre les eines necessàries per iniciar-se en la recerca de feina. Unes 50 persones s'han beneficiat ja d'estes activitats amb una satisfacció alta, tal...

Joventut duplica el taller de recerca de feina per l’alta demanda

ALCOI | EMPLEO - 25 de septiembre de 2013
La Regidoria de Joventut inicia aquesta vesprada de nou els tallers per ajudar als joves alcoians en la recerca de feina dins del programa d'Ocupació Jove 2013 que l'Ajuntament està realitzant al llarg de l'any, i que ja ha comptat amb més de 50 participants al mesos d'abril i maig en dues activitats. El primer taller dels quatre proposats que porta per títol “Canvia ja la teua forma de buscar treball” comença hui dimecres 25 de setembre de 16 a 20 hores, i ha rebut tantes inscripcions que la Regidoria ha decidit tornar-lo a realitzar el dijous 26 de setembre per do...
Subir