elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alcoi organitza activitats en commemoració del 75é aniversari dels bombardejos sobre la ciutat

  Alcoi organitza activitats en commemoració del 75é aniversari dels bombardejos sobre la ciutat:

  Divendres 20 de setembre

  -Poemes per la pau.

  El Saló de Plens de l'Ajuntament rep a les 9.30 hores als alumnes dels IES de Pare Vitòria, Cotes Baixes i Andreu Sempere per a realitzar aquesta activitat. Consisteix en una trobada entre els alumnes i persones que van patir els bombardejos, on podran fer-los preguntes. A més, els alumnes recitaran poemes de Joan Valls sobre els bombardejos.

  -Homenatge a les víctimes.

  El Refugi de Cervantes rep a les 18.00 hores aquest acte on participaran alcoians i alcoianes que van patir els bombardejos, on es llegirà la Declaració institucional amb motiu del 75é aniversari del bombardeig sobre la ciutat d'Alcoi i en favor de la cultura de pau i no violència i on es decobrirà un panell en record de les víctimes els atacs aeris.

  -Llapis, paper i bombes (1936-1939).

  Exposició de la Universitat d'Alacant i pot visitar-se en el Centre Cultural del 16 al 30 de setembre. Es tracta d'imatges dibuixades pels xiquets i xiquetes que van patir el conflicte de la Guerra Civil i, sobre tot, dels bombardejos.

  Dies 20, 21 i 22

  -Alcoi per la pau (EH5APP).

  Activitat organitzada pel grup Radio Charly-Alpha 27Mgz en el Refugi de Cervantes en la que mostraran les tècniques de comunicació per sistemes de ràdio amb motiu del 75é aniversari.

  Durant el cap de setmana l'accés al refugi serà lliure a canvi de l'entrega d'aliments, que seran destinats a la Creu Roja.

  Horaris: Divendres de 17.00 a 20.00 hores; Dissabte de 12.30 a 14.30 i de 17.00 a 20.00. diument de 12.30 a 14.30 hores

  Subir