22 de octubre de 2019 22/10/19

Ajuntament i Alto Rendimiento signen un conveni quer permet la convocatòria de cursos d’entrenadors esportius

  L’Ajuntament d’Alcoi i el centre de formació alcoià Alto Rendimiento han signat un conveni de col·laboració que permetrà la realització de cursos d’ensenyament reglat per accedir als títols d’entrenador esportiu en set modalitats diferents: bàsquet, handbol, muntanyisme, judo, atletisme, futbol-futbol sala i salvament i socorrisme. El Centre d’Esports, amb aquest conveni, llogarà les instal·lacions esportives municipals per poder impartir-se les corresponents sessions en els terrenys de cada especialitat.

  El màxim responsable d’Alto Rendimiento Ricardo Segura, explica que aquest conveni era el primer pas per a formalitzar davant Conselleria tots els tràmits per impartir aquesta Formació Professional en Ensenyaments Esportius a la ciutat, ampliant d’aquesta forma l’oferta formativa i educativa de la ciutat: “El Ministeri d’Educació ha aprovat aquestes modalitats com a cicles de grau Mitjà i Superior, i està previst que prompte puguen aprovar-se altres que, en la mesura de les nostres possibilitats, anirem incorporant a la nostra oferta. Creiem que és interessant per a Alcoi, com a ciutat amb una àmplia oferta educativa i formativa, poder oferir noves modalitats de Formació Professional, que a més poden tindre especial interés per a molts joves que troben en l’esport una bona forma d’establir un futur professional un futur professional que a més a més dóna accés a la universitat”.

  El director del Centre d’Espots Miguel Juan Reig explica que “ara per ara hi ha moltes empreses interessades a desenvolupar aquestes modalitats noves de Formació Professional, i creiem que pot ser molt interessant per a l’àmbit educatiu, per a l’esport alcoià, i per a la ciutat en general, incorporar aquesta oferta. Alto Rendimiento és una empresa de la nostra ciutat capdavantera en el seu sector, i ens hem decidit a recolzar el seu projecte amb les instal·lacions que precise per a garantir la qualitat educatival sempre que aquestes instal·lacions tinguen disponibilitat, perquè Alcoi serà d’aquesta manera una ciutat pionera en poder oferir des del pròxim curs aquestes especialitats. A més, es tracta de modalitats esportives variades, algunes de les quals són minoritàries, i és interessant poder potenciar l’especialització professional per al foment d’aquests esports”.

  Des d’Alto Rendimiento s’ha assenyalat que les modalitats tenen proves d’accés que es podran realitzar ja a les instal·lacions locals, i a més l’empresa té previst establir un sistema de beques per a esportistes alcoians. Per aconseguir més informació els interessats poden accedir a la pàgina web d’Alto Rendimiento (www.altorendimiento.com) o bé adreçar-se a les oficines del Centre d’Esports.

  ocultar
  Ajuntament i Alto Rendimiento signen un conveni quer permet la convocatòria de cursos d’entrenadors esportius
  Subir