elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Activitat a les Piscines Municipals

  • Tant per als més menuts com per als més grans

Les Piscines Municipals tornen a ser punt d’encontre per als alcoians. És per eixe motiu que des del Centre d’Esports s’han previst fer activitats per als més menuts i per als més majors al llarg d’aquest període estival.

En concret, els propers dijous 18 de juliol i 19 d’Agost, de 10h a 13h, a la Piscina Munipal “José Trenzano Alós” s’omplirà d’atraccions per als més menuts, per a que puguen jugar i divertir-se. Les atraccions seran per als menors de 15 anys, que a més tindran eixe dia l’entrada gratuïta.

A banda i amb col·laboració de la Regidoria de Tercera Edat, s’han destinat dos dies gratuïts per als més majors a totes les piscines municipals d’Alcoi. En concret, el dilluns 22 de juliol així com el 12 d’agost els majors de 65 anys podran accedir de forma gratuïta.

Segons el regidor d’Esports Natxo Gómez: “és la nostra voluntat apropar les piscines municipals a les persones. És per això que considerem un valor afegit fer que aquests dos segments de població, tant menuts com majors, puguen tindre el seu dia a les instal·lacions municipals i gaudir-les com toca”.

Subir