elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Més de 3.200 entrades al QR de l’Esport en 3D

  • Multiplica per cinc els resultats de l’any passat

Entre els dies 3 i 9 de juny el codi QR que donava accés a la informació de l’Esport en 3D va sumar un total de 3.203 visites, una xifra que incrementa cinc vegades les 632 visites que es van aconseguir l’any passat, primera experiència d’aquest recurs per facilitar als esportistes i aficionats la màxima informació sobre l’esdeveniment en smartphones i tauletes.

Lògicament, els dies de màxima afluència en les entrades al recurs es van produir durant els dies de celebració de l’esdeveniment, 6, 7 i 8 de juny. Tal com s’observa a les dades facilitades per l’empresa Crea360, responsable d’aquest servei, dissabte 7 de juny es va enregistrar una constant entrada d’usuaris, especialment entre les 11 i les 23 hores.

També des del Departament de Mobilitat s’han facilitat les dades referides als usuaris de l’autobús al Poliesportiu durant els dies de celebració de l’Esport en 3D; en aquest cas també augmenta el volum d’usuaris, passant dels 353 usuaris contabilitzats l’any 2013 entre divendres i dissabte, als 402 d’aquesta edició.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig ha destacat que “totes aquestes xifres ens serveixen d’indicador, i per tant ens marquen el camí a seguir en properes edicions. Per descomptat, hi ha molts aspectes organitzatius en què hem de continuar treballant per seguir millorant aquesta festa de final del curs esportiu, i per això valorem que els diferents indicadors oferisquen bons resultats i corroboren que poc a poc l’Esport en 3D va aconseguint connectar amb esportistes i públic, i continue creixent i a poc a poc consolidant el seu nou format”.

Subir