8 de marzo de 2021 8/3/21

Les Festes Patacona 2017 d'Alboraia detallen el seu programa d'activitats

Les Festes Patacona 2017 d'Alboraia detallen el seu programa d'activitats - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Les Festes Patacona 2017 d'Alboraia detallen el seu programa d'activitats - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alboraia ja ha donat a conéixer les propostes d'oci que conformen el programa d'activitats de les Festes Patacona 2017. La zona costanera de la localitat acollirà el cap de setmana vinent unes jornades plenes d'entreteniment per a tota la família en un ambient festiu.

  D'aquesta manera, el divendres, 16 de juny, les Festes Patacona 2017 començaran en la Pista Poliesportiva Patacona (zona antic col·legi) a la vesprada. A partir de les 18.30 hores, els assistents podran gaudir d'una sèrie d'activitats esportives, en les quals s'inclouen crossfit, surf i rolling skate i bàsquet baix l'organització de Mediterranean Surf i Full Crossfit.

  A la mateixa hora, tindran lloc tallers de menjar de forma sana i demostració de productes naturals a càrrec de AAVV Patacona Vera. Avasfasem i Tecnocina tancaran la jornada amb un berenar infantil a les 19.00 hores.

  El dissabte, 17 de juliol, l'acció transcorrerà en la plaça del General Basset. A les 10.00 hores s'obriran les inscripcions per a la "Apuntà", un sorteig que tindrà lloc el diumenge per a guanyar un mòbil de gamma alta per part de Fibravalencia. A les 11.00 hores es durà a terme la Festa de l'Espuma amb l'organització de la Falla Platja Patacona – Camí de Vera, seguida d'una mascletà a les 14.30 h i una paella popular al seu terme.

  Ja a la vesprada, el programa s'orientarà cap als més xicotets de la casa. Tallers infantils a partir de les 16.00 hores i playbacks infantils des de les 18.30 h amenitzaran la jornada fins que els assistents puguen realitzar el sopar popular de pa i porta a les 21.30, seguida d'una discomòbil.

  L'Edifici Singular serà l'últim escenari de les Festes Patacona 2017. El matí del diumenge, 18 de juny, tindrà lloc als seus voltants dues propostes culturals: a partir de les 09.00 hores, el concurs de pintura a l'aire lliure "Pinta al Carrer"; a les 11.30 hores, el taller de pintura infantil en el carrer "Los niños también pintan", a més de pintacares i jocs i sorpreses per als participants.

  El programa tancarà a la vesprada amb un berenar d'orxata artesanal i fartons ecològics proporcionats per l'Obrador de Bou a les 18.00 hores. Mitja hora després es realitzarà el lliurament de premis del concurs de pintura infantil i, al seu terme, l'exposició de quadres de "Pinta al carrer", a més d'inflables i tallers infantils i una classe de ioga en família per AAVV Patacona Vera.

  L'Ajuntament d'Alboraia ha organitzat Festes Patacona 2017 junt amb la Falla Platja de Patacona – Camí de Vera, AAVV Patacona-Vera i Avasfasem. També han col·laborat Tecocina, Mediterranean Surf, Full Crossfit, Passeig al Mar, FibraValencia, Polilap, Estrella Galícia, Lluch, Cerramientos Isalex, l'Obrador del Bou i Supermercados Consum.

   

   

   

  Subir