elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Més de 200 veïns i veïnes participaran demà en el Pregó de Nadal d’Alaquàs

Més de 200 veïns i veïnes participaran demà en el Pregó de Nadal d’Alaquàs

    Alaquàs donarà demà la benvinguda al Nadal amb un acte novedós en el que participaran més de 200 veïns i veïnes de diferents col·lectius de la ciutat. L’Ajuntament d’Alaquàs ha organitzat per primera vegada aquest event per convidar a la ciutadania a gaudir d’aquestes festes i presentar públicament la programació organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs.

    El pregó tindrà lloc a les 20 hores a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs i comptarà amb la participació del Consell de Xiquets i Xiquetes, l’Escolania de la Mare de Déu de l’Olivar, l’Orfeó Polifònic, la nova Coral, el Cor Gavota i la banda juvenil de la Unió Musical d’Alaquàs. Tots junts oferiran una actuació musical pròpia d’aquestes dates. A continuació, a l’Auditori, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal amb la participació de l’Escolania de la Mare de Déu de l’Olivar, la nova Coral de la UMA i l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs.

    El pregó donarà pas a una extensa programació dirigida a tots els públics i que no pararà fins la nit del 5 de gener amb l’arribada dels Reis Mags.

    Subir