elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Andor, We Used To Pray I Trading Licks, guanyadors del PREFRA 2015

Andor, We Used To Pray I Trading Licks, guanyadors del PREFRA 2015
    MÁS FOTOS
    Andor, We Used To Pray I Trading Licks, guanyadors del PREFRA 2015 - (foto 2)

    Els grups valencians Andor, We Used To Pray I Trading Licks han estat enguany els guanyadors del concurs Prefra 2015 organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs per obrir la participació i donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de la Comunitat Valenciana de participar en el festival. Aquesta formacions seran els encarregats d’obrir una nova edició del Festival Rock d’Alaquàs que se celebrarà el dissabte 29 d’agost al parc de la Sequieta.

    El FRA, organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs,  continuarà sent un any més una aposta musical gratuïta i tot un referent pel que respecta a festivals de les seues característiques a la Comunitat Valenciana. L’Ajuntament d’Alaquàs està realitzant un gran esforç per a què el FRA continue formant part de l’escena musical valenciana. D’aquesta manera, i tal i com establien les bases del concurs Prefra 2015 celebrat en els últims dies, l’edició d’enguany continuarà combinant grups de reconegut prestigi internacional i nacional amb la participació de grups valencians i locals, fruit del compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs per promocionar la música que es produeix localment.

    Andor van nàixer l’any 2004 amb un estil hard rock que els ha dut a actuar a diversos escenaris de la Comunitat. El seu últim disc es diu Mar de Barro. La major part dels seus components són joves d’Alaquàs que per primera vegada actuaran al Festival.

    We Used To Pray és un projecte que naix amb el propòsit de no deixar indiferent. D’ahí la seua música que permet tant extrems com calidesa i llums. Han actuat al Hard Rock Marbella, Arenal Sound 2013, Summer Space Festival, han estat publicats a la pàgina de Coldplay i han rebut menció a Valencia CREA 2013.

    Trading Licks és una banda de hard rock amb un so pròxim al de grups de rock i psicodèlia dels anys 60 i 70. La banda està formada per Álex Villada (veu), Quique Font (guitarra), Víctor Ramo (batería) i Javi Couto (baix.).

    PREFRA. Emergents 2015

    El concurs “PREFRA. Emergents 2015” ha aconseguit un gran èxit de participació. Un total de 32 grups de tota la Comunitat es van presentar a aquest concurs musical posat en marxa per obrir la participació i donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de la Comunitat Valenciana que ho desitgen, de participar en aquest festival. Es tracta d’una iniciativa que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs i a tota la Comunitat Valenciana. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

    Presentació guanyador concurs de cartells FRA 2015

    Per la seua banda, l’Ajuntament d’Alaquàs donarà a conèixer el proper dimecres 29 de novembre el guanyador del Concurs de Cartells per al FRA 2015, que serà la imatge de la nova edició d’aquest festival. Un certamen que organitza cada any el Consistori per oferir la participació a totes les persones interessades en mostrar la seua creativitat.

    Subir