27 de febrero de 2021 27/2/21

L’obra de Vicent Andrés Estellés pren protagonisme en la XIV marató de lectura del Col·legi Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs

L’obra de Vicent Andrés Estellés pren protagonisme en la XIV marató de lectura del Col·legi Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs - (foto 1)
  • L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha participat en l’activitat

El col·legi Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs ha tret aquest matí l’obra de Vicent Andrés Estellés al carrer amb motiu de la celebració de la catorzena edició de la tradicional Marató de Lectura que aquest centre ve celebrant en els últims anys, enguany al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.

La seua obra ha estat llegida per centenars de xiquets i xiquetes al Castell d’Alaquàs. En l’activitat ha participat també l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos.

La Marató de Lectura és una activitat que va sorgir com una iniciativa dins de la celebració del 700 aniversari de la trobada de la Mare de Déu de l’Olivar i des del centre educatiu s’ha impulsat la seua continuïtat al llarg d’aquests anys. En els últims anys, el col·legi va decidir traure aquesta activitat al carrer amb l’objectiu de que els ciutadans i ciutadanes d’Alaquàs pogueren presenciar aquesta lectura de poemes i fragments literaris en llocs representatius d’Alaquàs.

Subir