25 de enero de 2021 25/1/21

L’Associació de Comerciants d’Alaquàs celebra amb èxit la Fira de Comerç “A pie de calle”

L’Associació de Comerciants d’Alaquàs celebra amb èxit la Fira de Comerç “A pie de calle” - (foto 1)

    Una gran quantitat de veïns i veïnes va passar el passat dissabte 4 de juny pel parc de la Sequieta per participar en la Fira del Comerç “A pie de calle” organitzada per l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Comerç, Sandra Conde, acompanyaren el president de l’entitat, Pepe Forment, en el recorregut realitzat per tal d’agrair els comerços la seua partipació.

    La fira va comptar amb un gran èxit de participació i un total de 48 establiments que mostraren els productes que es poden trobar als seus comerços així com el millor que ofereix cadascun. L’event es va encetar a les 17 hores de la vesprada i va comptar amb diferents activitats com una desfilada de moda, música, degustacions i animació per als xiquets i xiquetes.

    Aquesta iniciativa és un exemple més de la consolidació d'un comerç de qualitat en Alaquàs, cada vegada més excel·lent i compromès amb les persones per la seua atenció especialitzada i professional, reflex de les possibilitats que ofereixen els comerços i la ciutat de Alaquàs.

    Subir