elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’alcaldessa valora de manera positiva la reunió amb la consellera de Sanitat

L’alcaldessa valora de manera positiva la reunió amb la consellera de Sanitat

  L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha valorat de manera positiva la reunió que va mantindre ahir dimarts 16 de febrer amb la nova Consellera de Sanitat, Carmen Montón Giménez. La primera edil, acompanyada del Regidor a l’Ajuntament d’Alaquàs, Toni Saura, ha destacat la receptivitat i talant de la responsable autonòmica, que va reconèixer la situació de deficiència sanitària que pateix el municipi.

  L’Alcaldessa s’ha mostrat satisfeta pel tracte rebut ahir i ha volgut destacar la proximitat mostrada per la nova responsable autonòmica i el seu desig “que el nou govern autonòmic pose solució a aquesta injusta situació que venim patint sense haver obtingut resposta per part d’anteriors governs del Partit Popular”.

  La nova Consellera de Sanitat va assegurar a la primera edil que coneixia la situació d’Alaquàs i que en breu comunicarà el procediment a seguir per tal de començar a donar una solució. Carmen Montón va reconèixer públicament que Alaquàs necessitava d’un nou espai sanitari per tal de descongestionar l’actual situació del Centre Auxiliar de Salut.

  Aquesta reunió s’ha produït després de que l’Alcaldessa d’Alaquàs sol·licitara un encontre amb la nova responsable per tal d’abordar la situació que pateix Alaquàs i posar en marxa un nou calendari d’accions per tal de treballar de manera conjunta per la sanitat pública del municipi. Elvira García Campos va traslladar ahir a la nova Consellera les necessitats detectades al Centre de Salut d’Alaquàs així com als serveis sanitaris d’Alaquàs. L’Alcaldessa ha recordat la intensa agenda de contactes, reunions i comunicacions mantinguda amb els diferents responsables de la Conselleria durant els últims vint anys sense haver obtingut una resposta positiva i una millorar en el servei d’atenció sanitària que pateixen els veïns i veïnes d’Alaquàs.

  Cal recordar que la Conselleria de Sanitat va aprovar de manera favorable l’any 2012 el projecte presentat per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la construcció del Consultori Auxiliar d’Atenció Primària. Prèviament, l’any 2011, a petició dels responsables de la Conselleria, l’Ajuntament va cedir els locals municipals per a la seua posada en marxa, sense haver obtingut resposta fins el moment.

  Subir