elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’alcaldessa d’Alaquàs supervisa les obres de millora del Carrer Beat Gaspar Bono

L’alcaldessa d’Alaquàs supervisa les obres de millora del Carrer Beat Gaspar Bono
  • L’Ajuntament d’Alaquàs inverteix un total de 10.000 euros en la repavimentació d’aquest carrer del barri del Carme

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha supervisat les obres de condicionament i millora del carrer Beat Gaspar Bono on l’Ajuntament d’Alaquàs ha intervingut en els últims dies.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 10.000 euros en la repavimentació i pintura del carrer Beat Gaspar Bono, un compromís assumit pel Consistori amb els veïns i veïnes d’Alaquàs del barri del Carme. Les obres es completaran amb la reparació de les voreres i escocells així com la instal·lació de papereres.

Aquesta intervenció forma part de tot un pla d’actuacions als carrers de la ciutat dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de millorar i condicionar els diferents barris. En els últims mesos s’han realitzat intervencions al barri de Camí Vell, on s’ha sanejat de manera parcial la xarxa de clavegueram i s’ha repavimentat l’asfaltat deteriorat. Dins d’aquest pla destaca també la renovació de l’asfaltat al carrer Jaume I, arteria principal del polígon industrial, i dels carrers Balmes, Albacete, Antonia Maria de Oviedo, Isabel la Catòlica i Mare Josefa Campos.

Les intervencions es van iniciar fa dos mesos i s’estan realitzant en diferents fases per tal de generar les menors molèsties possibles als veïns i veïnes.

Subir