26 de enero de 2021 26/1/21

L’Ajuntament obri un nou procés de licitació pública per a la gestió de l’Escola Municipal de Futbol

  L’Ajuntament d’Alaquàs ha obert un nou procés de licitació pública per a la gestió de l’Escola Municipal de Futbol d’Alaquàs (EMFA). Tal i com estableix l’anunci oficial fet públic hui en el DOCV, les entitats interessades en la seua adjudicació tenen de temps per a presentar el seu projecte esportiu fins el 24 de maig.

  El nou expedient de contractació per a la gestió de l’Escola Municipal de Futbol comporta el desenvolupament i la gestió íntegra d’aquest servei esportiu consistent en un programa anual d’entrenaments, competicions i events de futbol base, organitzat en grups de diferents edats. La gestió es realitza mitjançant concessió i comporta la utilització d’espais en les instal·lacions esportives del Terç, que es cedeixen a l’ús durant el termini contractual. El termini de duració del contracte serà de dos anys, a comptar des de l’inici de la temporada 2016-2017.

  El contracte serà adjudicat a l’empresa qualificada que acredite reunir els requisits de solvència econòmica, financera i tècnica i que compten amb equips tècnics esportius qualificats.

  L’Escola Municipal de Futbol d’Alaquàs compta cada any amb més de 400 xiquets i xiquetes inscrits en les diferents categories esportives establides pels organismes oficials de competicions d’esport en edat escolar. L’Escola, a través de les activitats i competicions que organitza, promou l’esport base així com els valors de l’esportivitat en equip, la motivació i la participació dels xiquets i xiquetes.

  L’Ajuntament d’Alaquàs supervisa periòdicament l’explotació i gestió tant esportiva com administrativa de l’entitat que gestiona l’Escola per tal d’oferir una transparència total.

  Subir