2 de diciembre de 2020 2/12/20

L’Ajuntament d’Alaquàs forma un total de 30 persones de la borsa de treball per a la neteja d’edificis municipals per als próxims mesos

L’Ajuntament d’Alaquàs forma un total de 30 persones de la borsa de treball per a la neteja d’edificis municipals per als próxims mesos - (foto 1)

  L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va lliurar el dimecres 30 de març els diplomes de formació del curs de neteja d’edificis municipals impartit per l’Ajuntament d’Alaquàs i dirigit a les persones de la Borsa de Treball que no tenien experiència demostrable en aquest tipus de treball. Un 95% de les persones participants han passat aquesta fase per tal d’incorporar-se a la plantilla.

  El curs de neteja d’edificis municipals ha estat impartit amb l’objectiu d’oferir a aquestes persones una formació específica en el treball que desenvoluparan a l’Ajuntament d’Alaquàs i que les servirà a més per al seu futur i la seua experiència laboral.

  La Borsa d'Ocupació Municipal és una iniciativa creada per donar una oportunitat de treball en l’administració sota els criteris de la transparència i la igualtat d'oportunitats en els processos de selecció realitzats pel Consistori per a la contractació temporal de personal. Des de la posada en marxa de la primera Borsa de Treball en febrer de 2012 s'han contractat un total de 420 persones
  A través de la pàgina web municipal (www.alaquas.org) pot conèixer-se el lloc que s'ocupa en la borsa de treball i l'evolució que aquesta té, perquè tot el món puga conèixer les contractacions que es realitzen.

  La Borsa d'Ocupació Municipal es gestiona a través de l'Agència de Col•locació Municipal de l'Ajuntament d'Alaquàs, una iniciativa autoritzada pel Sistema Nacional d'Ocupació. Des de la seua posada en marxa en agost de 2012, l'Agència ha atès més de 3.000 persones i han fet possible més de 300 ofertes de treball fora de la Borsa de Treball. A més, s'han fomentat un total de 200 iniciatives d'emprenedors.

  Subir