2 de marzo de 2021 2/3/21

Identificats els autors de l’incendi de dos contenidors a l’institut Clara Campoamor

Identificats els autors de l’incendi de dos contenidors a l’institut Clara Campoamor - (foto 1)

    L'equip directiu de l'Institut d'Educació Secundaria Clara Campoamor d'Alaquàs ha identificat als tres menors d'edat responsables de l'incendi que es va registrar el passat divendres 19 d'octubre a les instal•lacions del centre.

    Eren les 22:30 hores de la nit quan els menors acusats dels fets accediren al recinte que es trobava tancat. Allí botaren foc a dos contenidors de paper i dos de plàstic que el centre té per al reciclatge. Els contenidors quedaren totalment calcinats i el foc es propagà afectant greument les portes de fusta d'entrada al rebedor i els vidres de les finestres dels departaments adjacents.

    La ràpida actuació de la Policia Local evità que les flames entraren a l'edifici, posteriorment acordonaren la zona de perill, finalment amb l'actuació dels bombers es donà per extingit l'incendi. El regidor de Cultura Toni Saura i el regidor d'Educació Fran Evangelista també acudiren a l'institut per conèixer de primera mà el succés a més de gestionar algunes actuacions com ara el servei de neteja per a l'endemà.

    Per als autors dels fets s'han imposat les mesures correctores i educatives recollides en el Reglament de Règim Intern del centre i s'ha notificat a la Policia Nacional i als Serveis Socials de l'Ajuntament els fets ocorreguts perquè es prenguen les mesures pertinents.

    Subir