19 de febrero de 2020 19/2/20

El Grup de Danses l’Olivar estrena el fandango del Castell d’Alaquàs

El Grup de Danses l’Olivar estrena el fandango del Castell d’Alaquàs - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Grup de Danses l’Olivar estrena el fandango del Castell d’Alaquàs - (foto 2)

  El Grup de Danses l’Olivar d’Alaquàs va estrenar el passat dissabte 25 d’abril a l’Auditori Nou el Fandango del Castell, un treball creat especialment per a Alaquàs amb l’objectiu de formar part de la identitat col·lectiva del poble i del seu patrimoni cultural.

  El grup va posar en escena aquesta nova peça musical. La partitura original del Fandango és obra de la professora de rondalla Mª José Pastor Balaguer i el pas de ball ha estat realitzat pel professor de ball del grup, Ferran Roig Silla. A continuació, es va lliurar a l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la partitura original així com el cd amb el pas de ball.

  El Gup l'Olivar és un grup folklòric dedicat a la recuperació, ensenyament i difusió de les músiques, cants, balls i danses tradicionals valencianes. Està format per diferents seccions i el seu repertori tenen espectacles de diferent índole, sempre relacionats amb la cultura i dansa valenciana.

  El Fandango d'Alaquàs és la tercera peça que el Grup l'Olivar crea especialment per a la ciutat d'Alaquàs. La primera peça va ser la "Jota de Alaquàs" que es va estrenar l'any 2002. A més l'any 2012 es va estrenar "El Bolero de l'Olivar".

  Subir