28 de febrero de 2021 28/2/21

Les figures humanes i el color protagonitzen l’exposició d’Eduardo Ventura

Les figures humanes i el color protagonitzen l’exposició d’Eduardo Ventura - (foto 1)

    El passat divendres 18 de novembre la Sala Vilaragut del Castell d'Alaquàs va acollir la inauguració de l'exposició del pintor alaquaser Eduardo Ventura. A l'acte va estar present l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira Garcia Campos, qui va agrair el pintor la presència del seu art al Castell d'Alaquàs perquè tot el món puga gaudir d'ell. A més, la primera edil va destacar l'impacte visual i l'emotivitat dels quadres de Ventura. També va estar present la regidora a l'Ajuntament, Sandra Conde qui va felicitar l'artista.

    L'alaquaser Eduardo Ventura és un pintor autodidacta que aborda diversos gèneres a la seua obra: paisatges, natures mortes, autoretrats, interiors, quadre dins el quadre... Ventura va afirmar que la temàtica sorgeix a partir dels museus que visita, llibres que llig i també de la pròpia exploració interna. Són els verds, els vermells i els grocs les tonalitats que sobreïxen en cada llenç com també les formes humanes.

    Ventura proposa en cadascuna de les seues obres un viatge íntim, secret i revelador on l'observador és qui li dóna el significat. Un esclat de colors concentrat en llenços de xicotet i mitjà mida que es podrà visitar fins el pròxim 7 de gener de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores al Castell d'Alaquàs.

    Subir