elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Cridà al Castell d’Alaquàs dona per iniciades les Falles 2014

La Cridà al Castell d’Alaquàs dona per iniciades les Falles 2014 - (foto 1)
  • Les Falleres Majors, Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera, acompanyades per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, pronuncien el tradicional discurs de Crida des del Castell d’Alaquàs

MÁS FOTOS
La Cridà al Castell d’Alaquàs dona per iniciades les Falles 2014 - (foto 2)

El dissabte 1 de març a les 20 hores de la vesprada van començar oficialment les Falles a Alaquàs amb la tradicional Cridà des del balcó del Castell d’Alaquàs. Les Falleres Majors de 2014, Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera, acompanyades per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, van ser les encarregades de donar la benvinguda oficial a les festes falleres amb el tradicional discurs.

L'acte va començar amb l'arribada de les Falleres Majors junt amb les Corts d'Honor al Castell d’Alaquàs, on van ser rebudes per les onze comissions falleres i pels veïns i veïnes de la ciutat. Ja des del Castell d’Alaquàs, l'Alcaldessa d'Alaquàs i les Falleres Majors es van dirigir a tots els festers i les festeres congregats per a inaugurar oficialment les festes i per a convidar-los a disfrutar de la programació festiva.

A continuació, la comitiva es va desplaçar fins a l'Auditori per a presenciar l'Acte d'Homenatge a les Falleres Majors de les comissions falleres d'Alaquàs.

Subir