elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís reclama infraestructures fonamentals per a Alaquàs en les esmenes als pressupostos de la Generalitat

  • Vicent Forment: "Les nostres esmenes tracten de potenciar fonamentalment les inversions en servicis bàsics, recollint les necessitats d'un nou centre educatiu i centre de salut que cal en el nostre poble"

El regidor de Compromís a Alaquàs, Vicent Forment, han presentat hui les esmenes registrades als pressupostos de la Generalitat per a 2014 referents a la ciutat d’Alaquàs, unes esmenes que reclamen infraestructures fonamentals per al municipi i oblidats pel govern del PP.

Forment ha detallat que en les esmenes als pressupostos de la Generalitat que hem presentat a les Corts Valencianes s’hi inclouen les que hem fet arribar el Col·lectiu de Compromís per Alaquàs, una reclamant la construcció del CEIP Ciutat de Cremona i una segona reclamant la Construcció del Centre Auxiliar de Salut.

Vicent Forment, ha destacat que “les nostres reivindicacions, gràcies a la marginació que pateix Alaquàs per part de la Generalitat Valenciana, s’han convertit en històriques, com ara la construcció d’unes noves instal·lacions per al CEIP Ciutat de Cremona, així com la construcció del Centre Auxiliar de Salut”.

Les nostres esmenes parcials marquen línies d’inversió reclamades des de fa temps per pobles i ciutats del nostre territori i intenten pal•liar grans carències en matèria d’inversió”. “La nefasta situació financera en què ha situat el govern del PP els comptes de la Generalitat han marcat uns pressupostos que considerem irreals i inservibles. És lamentable que en estos pressupostos es seguisca perseverant en destinar recursos públics a fastos innecessaris que només beneficien uns pocs”.

Segons ha assenyalat la diputada de Compromís, Mireia Mollà, “davant del Projecte de Pressupostos totalment irreal que ha presentat el govern del PP i de l’estafa que acaba suposant el procediment parlamentari per a la seua aprovació en què el PP aplica elrodillo de la seua majoria absoluta sense cap tipus de negociació, enguany hem presentat esmenes globals als objectius dels programes en què es divideixen els pressupostos de les conselleries. No hem volgut entrar en l’inútil joc de moure els diners d’unes partides a unes altres d’uns pressupostos ficticis i més tenint en compte que l’encorsetat Reglament de Les Corts ens impedeix realitzar esmenes per transferir el pressupost d’unes conselleries a unes altres”.

Subir