elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Club de Pàdel d’Alaquàs disputarà aquest cap de setmana la fase final del Campionat Autonòmic per Equips de la Federació de la Comunitat Valenciana

El Club de Pàdel d’Alaquàs disputarà aquest cap de setmana la fase final del Campionat Autonòmic per Equips de la Federació de la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  • Alaquàs participa aquest cap de setmana en la fase final del major esdeveniment de pàdel per equips

El Club de Pàdel d’Alaquàs estarà present enguany com a finalista en el Campionat Autonòmic per equips organitzat per la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana que es disputa aquest cap de setmana a Castelló. Es tracta del l’esdeveniment de pàdel per equips més important de l’any.

Els d’Alaquàs es van classificar en la fase de grups del campionat el passat dissabte, després de jugar la primera ronda de la fase eliminatòria i on van vèncer a Oliva amb el resultat 0-3.

El Club de Pádel d’Alaquàs va nàixer l’any 2011 amb l’objectiu de promocionar aquest esport de raqueta i oferir formació als i les esportistes interessades. Està presidit per Miguel Ángel Franco i compta amb els professors Daniel del Amor, Juan Miguel Piqueras i Jose Miguel Martínez i com a administradora amb Edith Navarro. L’escola del club té un total de 95 alumnes inscrits d’edats compreses entre els 5 i els 58 anys.

Subir