5 de abril de 2020 5/4/20

El Club Alaquàs Caiac Polo, campió nacional

El Club Alaquàs Caiac Polo, campió nacional - (foto 1)

  La piscina del Poliesportiu El Bovalar d’Alaquàs, espai d’entrenament del club, és considerada una de les millors a nivell nacional per la seua qualitat i les seues condicions d’accessibilitat. Els propers dies 18 i 19 d’abril albergarà el I Torneig de la XVII Lliga Nacional Espanyola, Primera Divisió Femenina

  El club Alaquàs Caiac Polo s’ha alçat de nou amb el títol de Campió d’Espanya que atorga la Federació Espanyola de Piragüisme. Aquest és el quart any consecutiu que aquest club d’Alaquàs es converteix en el Millor Club d’Espanya.

  Els resultats d’aquesta última temporada han fet que el d’Alaquàs siga el més important de tot el panorama nacional després de guanyar la XVI Lliga Nacional de Caiac Polo. Els d’Alaquàs van arreplegar el seu guardó a la XXXI Gala Nacional de Piragüisme celebrada al Teatre Palacio Valdés d’Avilés, Astúries.

  El club Alaquàs Caiac Polo es va crear l’any 1998 i en l’actualitat compta amb cinc equips esportius, tant de dones com de homes. Està presidit per Mariano Mauricio Aviñó i la seua vicepresidenta és Patricia Aguilar Perea. Des dels seus inicis han competit tant a nivell nacional com internacional, collint grans èxits.

  Els seus entrenaments els realitzen a la piscina d’estiu del Poliesportiu Municipal El Bovalar, considerada una de les millors d’Espanya per a aquesta modalitat esportiva donat el clima, la qualitat de l’aigua, l’espai que hi ha als voltants i la seua accessibilitat. Per aquest motiu, és anomenada per la Reial Federació Espanyola de Piragüisme cada any com a seu nacional per a realitzar events de màxima categoria. Els propers dies 18 i 19 d’abril albergarà el I Torneig de la XVII Lliga Nacional Espanyola, Primera Divisió Femenina

  Subir