elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El cantautor alaquaser Mario García ompli el Castell d’Alaquàs

El cantautor alaquaser Mario García ompli el Castell d’Alaquàs
  • El jove, conegut artísticament com “The Brut of Cat”, presenta al monument el seu nou disc “Baix la pluja”, dins de la programació Alaquàs Crea

MÁS FOTOS
El cantautor alaquaser Mario García ompli el Castell d’Alaquàs  - (foto 2)

Mario García Herrero, més conegut com “The Brut of Cat”, pseudònim sota el qual es dóna a conèixer artísticament, va omplir el passat dissabte el Castell d’Alaquàs amb la seua actuació musical. El jove va presentar davant un nombrós públic, el que és el seu nou treball, “Baix la pluja”.

Mario García és veí d’Alaquàs, ex alumne de la Unió Musical d’Alaquàs i cantautor. El jove està donant a conèixer el seu nou disc presentat recentment, “Baix la pluja”, una selecció musical valenciana que l’ha dut a recórrer diferents punts de la geografia espanyola.

L’actuació s’emmarca dins de la programació cultural posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per als caps de setmana del mes de maig en la que els joves creadors locals són els protagonistes. Concerts, representacions teatrals, projeccions audiovisuals i presentacions artístiques han omplit el Castell d’Alaquàs per tal de mostrar i promocionar el treball artístic dels joves creadors locals. Amb aquesta iniciativa innovadora a tota la comarca, l’Ajuntament d’Alaquàs vol ajudar els joves de la ciutat en la seua tasca de promoció a la mateixa vegada que oferir una programació cultural de qualitat adaptada a les necessitats del moment.

Subir