elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alaquàs solidària amb el tercer món

Alaquàs solidària amb el tercer món - (foto 1)

    El col·legi públic Vila d’Alaquàs acollirà el divedres 10 de maig a partir de les 21 hores el tradicional Sopar Solidari organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’AMPA del CEIP Vila d’Alaquàs, amb la col·laboració d’associacions i ONGs. Aquesta activitat serveix de tret d’eixida al Joc Solidari d’Alaquàs que se celebrarà el proper dissabte 18 de maig amb la participació de tots els col·legis d’Alaquàs.

    En el tradicional sopar, les associacions implicades en el Joc Solidari presentaran en públic els projectes amb els quals col·laboraran amb els països del tercer món gràcies a la participació dels col·legis. Els diners recaptats en les activitats organitzades per la Comissió Solidari així com la subvenció que dona l’Ajuntament d’Alaquàs a cada col·legi aniran destinats als diferents projectes de cooperació.

    Així, el col·legis Madre Josefa Campos destinarà enguany la seua ajuda a la casa d’acollida Madre Josefa Campos de Perú a través l’Associació Solidària Madre Josefa Campos; el col·legi Mare de Déu de l’Olivar contribuirà amb els seus diners amb les escoles infantils per a xiquets beduins d’Israel a través de Mans Unides d’Alaquàs. El col·legis Bonavista i Sanchis Almiñano faran la seua aportació al projecte de construcció d'una biblioludoteca comunitària a San Juan de Maguana a través de l’ONG De mi Casa a Tu Casa. El col·legi González Gallarza destinarà els seus diners al projecte de manteniment del Centre d’Experimentació i Formació Agrícola Rasd de Tindouf (Argèria) de Gent Solidària de l’Horta Sud; els col·legis Ciutat de Cremona i Vila d’Alaquàs col·laboraran amb el projecte Reduciremos la malaria de Senegal amb Jarit, Associació Civil.

    Subir