28 de febrero de 2021 28/2/21

Alaquàs organitza una marxa cívica i una performance teatral per manifestar-se en contra de la violència de gènere

Alaquàs organitza una marxa cívica i una performance teatral per manifestar-se en contra de la violència de gènere - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alaquàs organitza una marxa cívica i una performance teatral per manifestar-se en contra de la violència de gènere - (foto 2)

  Alaquàs es manifestarà el dimecres 23 de  novembre en contra de la violència de gènere. Una marxa cívica encapçalada pel Consell de Dones i totes les persones que vulguen participar recorrerà els carrers d’Alaquàs per manifestar la seua repulsa i condemna a qualsevol acte de violència cap a les dones.

  L’activitat, convocada com cada any per l’Ajuntament d’Alaquàs i el Consell de Dones eixirà a les 19:30 hores des de l’avinguda Ausiàs March, cantó amb avinguda País Valencià. La manifestació, que forma part de les activitats organitzades amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, finalitzarà a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs on l’Escola de Teatre Joan Alabau  posarà en escena una performance amb la col·laboració de totes les dones participants.

  El mateix dimecres 25 de novembre es realitzarà una concentració i lectura de manifest a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs.

  Subir