5 de marzo de 2021 5/3/21

Alaquàs obri les inscripcions per a la carrera més solidària i divertida de l’any

Alaquàs obri les inscripcions per a la carrera més solidària i divertida de l’any - (foto 1)

    El dijous 28 de desembre se celebrarà la VII Sant Silvestre Solidària d'Alaquàs organitzada un any més per l'Ajuntament d'Alaquàs amb la col·laboració del Club d'Atletisme d'Alaquàs, el Triculpelat Fisiomar C.T i Atmósfera Sport Alaquàs. La carrera, de 4,6 km de recorregut, tindrà lloc a les 20 hores amb eixida i meta a la plaça de la Constitució i com és tradicional la recaptació estarà destinada a fins benèfics.

    La inscripció a la cursa es podrà realitzar fins el 22 de desembre a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar durant tot el dia i a Deportes Estreder en l'horari comercial. Serà en el moment de la inscripció quan es faça també l'entrega de dorsals als participants. El preu d'inscripció serà d'1 €.

    Anar disfressat tindrà premi. Es lliuraran trofeus a les 3 millors disfresses, a les categories infantil (fins 12 anys), individual (a partir de 12 anys) i col·lectius. A més tots els participants seran obsequiats amb una borsa de corredor.

    Activitats d'aquest tipus reafirmen el caràcter solidari d'Alaquàs. La programació de Nadal del municipi també arreplegarà altres activitats solidàries com les jornades de la XVIII edició del Mercat Solidari 2017 que tindrà lloc el dijous 22 de desembre de 10 a 12 hores a l'IES Clara Campoamor i el dijous 5 de gener de 10 a 21 hores a la Plaça de Constitució. Destaca també l'Operació Kilo i la Campanya de Reis de les Ames de Casa Tyrius que arreplegaran menjar i aliments de dilluns a dijous de 16:30 a 20 hores i el III Torneig solidari de futbol organitzat per Pas de Pi per a la recollida de joguets a les instal·lacions esportives del Bovalar i la Sala de Barri del CEIP Ciutat de Cremona el dissabte 23 de desembre de 8 a 21 hores.

    Subir