28 de noviembre de 2020 28/11/20

Alaquàs mostra la seua oferta turística a l’oficina de promoció de València

Alaquàs mostra la seua oferta turística a l’oficina de promoció de València - (foto 1)

    L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha inaugurat aquest matí l’espai que Alaquàs ocupa aquesta setmana a l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València. Un espai a través del qual el municipi mostra els seus principals atractius històrics i culturals.

    La primera edil ha destacat la importància d’aquest espai promocional: “A Alaquàs tenim molt que oferir. Aquest espai ens possibilita donar a conèixer a València el nostre patrimoni, principalment el nostre Castell, així com la nostra cultura, la nostra música i tot el que un municipi com el nostre pot oferir als visitants”.

    La inauguració ha comptat amb la participació de la companyia d’Alaquàs Origami Teatre, que han posat en escena una producció preparada per a l’ocasió per tal de mostrar el potencial que té Alaquàs per promoure iniciatives culturals d’aquest tipus.

    Fotografies i publicacions sobre el Castell d’Alaquàs i la seua riquesa arquitectònica, peces d’artesania, música local, llibres d’història així com altres atractius omplin l’oferta del municipi que es pot trobar a aquesta oficina ubicada al carrer Poeta Querol i que es pot visitar dijous i divendres de 10 a 19 hores i el dissabte i el diumenge de 10 a 14 hores.

    Subir