23 de noviembre de 2020 23/11/20

Alaquàs mostra el seu patrimoni i cultura a l’Oficina de Promoció de València

Alaquàs mostra el seu patrimoni i cultura a l’Oficina de Promoció de València - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alaquàs mostra el seu patrimoni i cultura a l’Oficina de Promoció de València - (foto 2)

  L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Diputada de Turisme, Pilar Moncho, han inaugurat aquest matí l’espai que Alaquàs ocupa aquesta setmana a l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València. Un espai a través del qual el municipi mostra els seus principals atractius històrics i culturals.

  La primera edil ha destacat la importància d’aquest espai promocional. “L’Oficina de Promoció és una bona oportunitat per donar a conèixer a València els nostres atractius patrimonials, principalment el nostre Castell, així com la nostra cultura, la nostra música i tot el que un municipi com el nostre pot oferir als visitants”.

  Fotografies i publicacions sobre el Castell d’Alaquàs i la seua riquesa arquitectònica, peces d’artesania, música local, llibres d’història així com altres atractius omplin l’oferta del municipi que es pot trobar a aquesta oficina ubicada al carrer Poeta Querol i que es pot visitar dijous i divendres de 10 a 19 hores i el dissabte i el diumenge de 10 a 14 hores.

  Alaquàs comparteix espai amb el municipi veí Benetússer. La inauguració ha comptat també amb la presència de la seua Alcaldessa, Eva Sanz.

  Subir