19 de enero de 2020 19/1/20

Alaquàs clausura un nou programa de qualificació professional inicial en fontaneria, calefacció i climatització domèstica

Alaquàs clausura un nou programa de qualificació professional inicial en fontaneria, calefacció i climatització domèstica - (foto 1)
  • L’Alcaldessa d’Alaquàs ha assegurat que “la formació dels nostres joves continuarà sent una de les polítiques prioritàries de l’Ajuntament d’Alaquàs”

MÁS FOTOS
Alaquàs clausura un nou programa de qualificació professional inicial en fontaneria, calefacció i climatització domèstica - (foto 2)

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha assistit hui a la clausura del Programa de Qualificació Professional Inicial d’operacions de fontaneria, calefacció i climatització domèstica impartit al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs.

En el seu discurs, la primera edil ha posat especial èmfasi en la seua aposta per continuar oferint este tipus de cursos per a millorar la formació dels veïns i veïnes de la ciutat i ha recordat que la formació continuarà sent una de les polítiques prioritàries de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Aquest nou programa, en el que han participat un total de 15 alumnes, ha permès l’alumnat formar-se en una professió de futur i oferir-los noves possibilitats per continuar en el sistema educatiu. L’acte de clausura ha començat amb la visualització d’un vídeo de presentació dels i les alumnes que han participat en el programa així com també d’una explicació de la trajectòria del curs. A continuació, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha lliurat els diplomes als i les participants.

ocultar
Alaquàs clausura un nou programa de qualificació professional inicial en fontaneria, calefacció i climatització domèstica
Subir