29 de noviembre de 2020 29/11/20

Alaquàs clausura un nou curs de qualificació professional de Neteja de Superficies i Mobiliari en Edificis i locals

Alaquàs clausura un nou curs de qualificació professional de Neteja de Superficies i Mobiliari en Edificis i locals - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alaquàs clausura un nou curs de qualificació professional de Neteja de Superficies i Mobiliari en Edificis i locals - (foto 2)

  L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va assistir la darrera setmana a la clausura del Programa de Qualificació Professional de neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals impartit al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs.

  En el seu discurs, la primera edil ha posat especial èmfasi en la seua aposta per continuar oferint aquest tipus de cursos per a millorar la formació dels veïns i veïnes de la ciutat i ha recordat que la formació continuarà sent una de les polítiques prioritàries de l’Ajuntament d’Alaquàs.

  Aquest nou curs, en el que han participat un total de 10 alumnes i que compta amb una duració de 240 hores, compta també amb Pràctiques en empreses, el que permet a l’alumnat formar-se en una professió de futur i oferir-los noves possibilitats per continuar en el sistema educatiu. L’acte de clausura ha començat amb la visualització d’un vídeo de presentació dels i les alumnes que han participat en el programa així com també d’una explicació de la trajectòria del curs. A continuació, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha lliurat els diplomes als i les participants.

  Subir