28 de enero de 2020 28/1/20

Alaquàs celebra la Hora del Planeta

Alaquàs celebra la Hora del Planeta - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Alaquàs celebra la Hora del Planeta - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alaquàs apagarà demà dissabte a les 20:30 hores les llums del Castell i de la rotonda de la Torre en adhesió a la campanya d'estalvi energètic. Alaquàs és un dels primers cents municipis espanyols en adherir-se a esta iniciativa.

  L'emblemàtica il·luminació del Castell d'Alaquàs així com les llums de la rotonda de la Torre s'apagaran el dissabte 25 de març a partir de les 20:30 hores de la vesprada amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de l'estalvi energètic i la necessitat de dur a terme iniciatives per cridar l'atenció sobre el canvi climàtic i el calentament global.

  Alaquàs és un dels dels primers cents municipis de l'estat espanyol en adherir-se a esta iniciativa posada en marxa per ressaltar l'impacte del consum d'energia en el calentament global. Conscients des de l'Ajuntament d'Alaquàs de la necessitat d'actuar conseqüentment en aquest àmbit, Alaquàs ha decidit formar part d'aquesta proposta com una acció més dins de la seua política mediambiental recollida en el Pla d'Acció Local d'Alaquàs que preveu entre altres qüestions, la conscienciació de la ciutadania sobre l'ús de les energies renovables.

  Subir