10 de abril de 2021 10/4/21

Alaquàs arreplega un total de 500 quilograms d’aliments en els primers dies de la campanya 'Alaquàs solidària'

  • El compte bancari obert per a poder fer aportacions ascendeix fins el moment a 1.500 euros

L’Ajuntament d’Alaquàs ha arreplegat en els primers dies de la campanya ALAQUÀS SOLIDÀRIA un total de 500 quilograms d’aliments no peribles que aniran destinats a Cáritas, entitat col·laboradora de la campanya, perquè els puga distribuir entre les famílies amb menys recursos.

Aquesta és la primera recollida que es realitza des que es posara en marxa aquesta campanya creada per obtindre aliments i fons amb l’objectiu de que les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats, puguen tindre una alimentació completa en el període estival, donat el tancament dels menjadors escolars a càrrec de la Conselleria d’Educació.

A més dels aliments no peribles arreplegats en aquests últims dies als centres escolars i edificis municipals, el compte bancari obert per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de realitzar aportacions per part de la ciutadania ascendeix a un total de 1500 euros, que també es destinaran als fons de la campanya municipal.

Aquesta acció es suma al primer repartiment de bons alimentaris valorat en 3.000 euros realitzat la passada setmana per l’Ajuntament i del qual es van beneficiar un total de 233 veïns i veïnes d’Alaquàs. Aquests bons, que continuaran entregant-se en diferents partides, poden ser canviats per aliments a CONSUM i a VIDAL, supermercats col·laboradors de la campanya.

Des que es posara en marxa la campanya ALAQUÀS SOLIDÀRIA són molts els col·lectius, comerços, associacions i veïnes i veïnes que de manera desinteressada han mostrat el seu compromís a aquesta iniciativa a la que l’Ajuntament d’Alaquàs ha destinat un total de 10.000 euros. Pel que fa als canals de participació oberts, s’han distribuït un total de 250 vidrioles repartides en diferents punts de la població com els edificis municipals, els centres escolars, la majoria de les associacions i col·lectius del nostre municipi, així com en un total de 180 comerços associats a CAdA.

A més de vidrioles, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert altres canals de col·laboració com la instal·lació d’un punt de recollida d’aliments no peribles on poder ser dipositats i que es troben en tots els edificis municipals i en els centres escolars, així com en les seus de les associacions i col·lectius que així ho han sol·licitat. Hi ha també obert un compte corrent en CAIXA POPULAR perquè es puguen fer aportacions directes que aniran destinades exclusivament a aquesta finalitat.

Subir