elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alaquàs acull la presentació del llibre Maria Cambrils: El Despertar del Feminismo Socialista

Alaquàs acull la presentació del llibre Maria Cambrils: El Despertar del Feminismo Socialista
  MÁS FOTOS
  Alaquàs acull la presentació del llibre Maria Cambrils: El Despertar del Feminismo Socialista - (foto 2)

  El Castell d’Alaquàs va acollir ahir dimecres 20 d'abril la presentació del llibre María Cambrils: El despertar del feminismo socialista, una obra de Rosa Solbes, Ana Aguado i Joan Miquel Almela, que parla de la vida i treball de la que va ser una destacada feminista i que va suposar un pilar fonamental per als drets de les dones. L’acte va estar organitzat pel Consell de Dones d’Alaquàs i per l’Ajuntament d’Alaquàs.

  La presentació va córrer a càrrec de les dues autores, que van estar acompanyades per l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos. En l’acte es va destacar el compromís i l’esforç d’aquesta dona lluitadora i valenta que va aconseguir significatius avanços per a les dones.

  María Cambrils (1877-1939) va ser una dona compromesa amb el socialisme i un referent feminista en la seua època. Aquest llibre aprofundeix en la seua vida, els seus escrits i la seua època històrica, i reuneix les seues publicacions i la seua obra periodística, situant-les en el seu context històric, en què va dedicar gran part de les seues energies a difondre aquesta important conquesta del segle XX que s’ha definit com a feminisme.

   

  Subir