21 de septiembre de 2020 21/9/20

Alaquàs acull un curs sobre fiscalitat i règim legal per a associacions

  • Més d’una vintena d’associacions de diferents municipis participen en aquesta jornada

El Castell d’Alaquàs va acollir el dissabte 22 de noviembre el curs “Aspectes Fiscals i Règim legal de les associacions sense ànim de lucre”, organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i la Fundació Horta Sud. Una jornada de formació per a donar a conèixer a les associacions la legislació fiscal a què estan sotmeses, les obligacions comptables, els llibres obligatoris i voluntaris, sotmetiment al Pla General Comptable i obligacions fiscals generals com declaracions censals, informatives, obligació de retindre i impostos locals entre altres.

La inauguració del curs va córrer a càrrec de la Regidora de Participació Ciutadana, Marta Casas, que va agrair a totes les associacions i entitats la seua assistència i el seu treball per fomentar l’associacionisme a Alaquàs i a la comarca.

El curs va estar impartit per Sergio Davia, diplomat en Ciències Empresarials i expert universitari en Gestió Directiva d'Entitats No Lucratives.

Aquest curs forma part d’Eines, un programa de la xarxa joves.net que integra les diferents accions de promoció de l’associacionisme, la participació i la formació per a l’animació i la dinamització dels i les joves dels nostres municipis.

 

Subir