Diumenge 17 de Desembre de 2017

-Èxit de participació en el certamen "De viva veu Xirivella" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  xirivella
05/04/2017 | elperiodic.com  

Èxit de participació en el certamen "De viva veu Xirivella"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Un total de 20 xiquets i xiquetes de 5 escoles de Xirivella han participat el certamen literari de lectura en veu alta «De viva veu», del qual han eixit l'alumnat representant de la població en la gran final a nivell Comunitat Valenciana.

El jurat, amb el vot del públic, ha escollit Ylvi Álvarez López (CEIP Vicent Tosca) i David Garcia Salido (CEIP Gregori Mayans). Com a suplent s'ha escollit Ana Gallego Partida (CEIP Rei en Jaume). La final se celebrarà l'última setmana del mes de maig amb la resta de representants de les poblacions que han participat al certamen.

L'acte s'ha organitzat amb la col·laboració de les escoles Gregori Mayans, Rei en Jaume, Antonio Machado, Vicente Tosca i Ramón y Cajal i ha mostrat el treball realitzat per l'alumnat i el nivell de qualitat aconseguit en la seua lectura. A més, s'han escoltat històries contades en veu alta de diversos fragments del llibre «Guardians del gel», de Pep Castellano.

Com explica la regidora de Cultura, Educació i Normalització Lingüística, Encarna Martí, «les administracions han de donar recursos als centres per a complementar el procés d'aprenentatge de l'alumnat. Esta activitat de foment lector i de lectura en veu alta és una d'elles i, com sempre, els centres escolars han donat una resposta positiva a les iniciatives de l'Ajuntament».

«De viva veu» està inclòs en les iniciatives del Pla Valencià del Llibre i la Lectura, iniciat el 2016 per la Generalitat i gestionat per FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura i l'empresa Feets.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil