elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Xirivella presenta la imatge de les Festes 2016

Xirivella presenta la imatge de les Festes 2016
    MÁS FOTOS
    Xirivella presenta la imatge de les Festes 2016 - (foto 2)

    La Regidoria de Festes, que encapçala Laura Moreno, ha presentat la imatge de les Festes locals 2016 de la ciutat de Xirivella. Es tracta d'un treball del dissenyador Pablo Pastor on predomina la llum, els colors i elements arquitectònics de la localitat.

    "Enguany volíem un cartell que transmetera frescor, claredat i lluminositat perquè les festes d'enguany estan plenes de colors i alegria", explica la regidoria qui assegura que "s'ha treballat al mil·límetre la programació d'actes oficials, entre els quals destaca la primera holi run de la ciutat, que nosaltres l'hem batejada com a Marxa de Colors: una carrera per a fer esport, divertir-se i acabar després tots ballant al caure la nit". 

    Les festes locals arrancaran el dia 1 de setembre amb el Pregó Institucional, dedicat enguany als veïns i veïnes que viuen fora de la localitat. "Eixa nit serà especial perquè escoltarem i vorem amistats i persones conegudes que han hagut d'abandonar el nostre país per la falta d'oportunitats laborals. Estes festes també continuen sent d'elles i ells", explica la regidora. 

    A partir de la segona quinzena d'agost el cartell estarà en pràcticament tots els carrers i places de la localitat, a més d'estar present en els perfils de l'Ajuntament en les xarxes socials i en la web www.xirivella.es. També s'enviarà un programa oficial a les cases, amb l'edició de setembre del butlletí d'informació municipal Crònica.

    En les pròximes setmanes s'anunciarà la programació completa de les Festes de Xirivella 2016, on no faltaran les Paelles i Colles, on es donen cita milers de persones per a cuinar al carrer, o La nit més llarga, el 7 de setembre, amb una macro discomòbil a la plaça Gerardo Garcés que s'allarga fins el matí. També seran protagonistes els nombrosos actes religiosos organitzats per les diferents clavaries, on destaca la Missa de Descoberta i la solemne processó el 8 de setembre, el dia de la Mare de Déu de la Salut, patrona de Xirivella.

     

    Subir