Divendres 27 de Abril de 2018

-L’escola d'ocupació “Escorxador viu” acollirà pràctiques d'estudiants Erasmus :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  xativa
07/03/2018 | elperiodic.com  

L’escola d'ocupació “Escorxador viu” acollirà pràctiques d'estudiants Erasmus

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El primer tinent d'alcalde de Xàtiva, Miquel Lorente, ha visitat aquest matí els alumnes de l'Escola d'Ocupació "Escorxador Viu", que durant dos mesos comptaran amb l'acompanyament de 21 alumnes suecs que formen part del programa de pràctiques formatives europeu Erasmus.

Lorente ha expressat la seua satisfacció amb aquesta nova experiència que "connecta a l'alumnat de l'Escola d'Ocupació amb un grup d'estudiants que van a intercanviar i a posar en pràctica els seus coneixements en aquest procés formatiu i de reconstrucció de l'Escorxador municipal". Lorente ha animat al grup "a treballar en cooperació per poder créixer d'una manera conjunta. Aquest és el principal objectiu d'aquesta nova experiència que estem impulsant". Finalment, el regidor de Promoció Econòmica ha informat de que"el projecte "Escorxador Viu" va començar el passat 29 de desembre de 2017 i finalitza en la seua primera fase el 28 d'abril de 2018 amb una durada de 4 mesos, en tot cas ja s'ha realitzat la sol·licitud per ampliar alumnat i prorrogar un any més aquest programa d'ocupació i formació".

Actualment el projecte compta amb un equip compost per un director-professor de recolzament, un professor de l'especialitat d'obra i una administrativa, per a formar a 10 alumnes-treballadors, dels quals hi ha huit dones i dos homes amb unes edats compreses entre els 29 i els 57 anys.

El pressupost per aquest projecte ascendeix a 68.343,20 €, dels quals uns 64.843,20 € estan subvencionats per part del Servef i cofinançats en un 50 % pel Fons Social Europeu, distribuïts en 23.552,00 € per a costos salarials i seguretat social del personal directiu, docent i administratiu; 6.592,00 € per a costos de formació i 34.699,20 € per a cobrir costos salarials i seguretat social de l'alumnat. L'Ajuntament de Xàtiva, entitat promotora del projecte d'escola d'ocupació, aporta 3.500,00 €.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Xàtiva
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil